to top

Ultraljud vecka 21 – rutinultraljud

Hej alla fina!
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket, men har fått så många grattis-hälsningar som jag har varit tvungen att svara på.  Det var varit så mycket för mig nu sen vi fick veta att vi skulle få en liten son.
Alltså hörni, ni förstår inte hur lycklig och glad jag är. Allt känns så himla rätt och bra.

När vi var på ultraljudet så fick vi se och höra att allt verkade vara superbra med sonen våran. jag började gråta för att allt kändes så himla verkligt, det ligger faktiskt ett litet barn i mig. För att vara lite mer exakt så ligger det faktiskt en liten snopp i mig. hahah. Älskar att tänka så, känns så sjukt!

Det är många som frågar vad vi tänkt döpa honom till, och vi har inte något namn ännu. Vi har lite olika men skulle vara så kul om ni ville ge några förslag!

 

Här kan ni se en liten hand med 5 fingrar! Jag vet inte varför men det är bara så gulligt. Så fin hand liksom.

Här kan ni se hans fot rakt upp. Det är sjukt vad dom små är viga när dom ligger där inne. hahah

Ser ni att näsan ser HELT olika ut på den undre och övre. Det beror på olika vinkar och massa annat kan jag tro.   Här ser ni könet rakt underifrån. Tänk er att han sitter i skräddare. Den gröna pricken är precis över könsorganet. 

Här vinkar han lite åt oss! 

ellinorbjurstrom

 • elma

  Thiago, Dion, Elis/Ellis, Amar

  april 10, 2018 at 4:41 e m Svara
 • Ella

  Vilken stor näsa han har

  april 10, 2018 at 9:32 e m Svara
 • Anonym

  Lowe, William, Hampus, Milton, Leon & Hugo. Dessa namn 😍😍

  april 14, 2018 at 3:58 e m Svara

Leave a Comment