to top

Mitt och Alexandras första event – Moschino!

Igår var det dax för ett utbildningsevent med Moschino och Adviral. Det var jag och Alexandra som hade vårt första event tillsammans! Så kul. Vi fick även hjälp av My att rodda och fixa.  På plats hade vi sponsorer som tex Idel of Sweden, Moschino och Nick Cabana.
Vi bjöd på härlig sushi, hahah om sushi nu kan vara härlig. Själv får jag ju inte äta sushi, men gästerna verkade nöjda!
Vi ska fortsätta ha dessa events ca 3 gånger i månaden i framtiden. Extremt roligt tycker jag. Ni som har följt mig länge vet att jag älskar att vara kreativ och pyssla. Igår kände jag att jag fick utlopp för min kreativitet. Samtidigt så kul att få en kollega att jobba med, inte så illa pinkat att ha Alexandra som kollega heller 😉  Vi går faktiskt väldigt bra ihop och det är ju alltid ett plus när man ska jobba tillsammans.

 

     

Bilderna är ”snodda” från Alexandra Nilsson. Ni hittar hennes blogg HÄR

 

 

ellinorbjurstrom

Leave a Comment