to top

Det där med Cravings

Hej alla fina läsare!
Hoppas att er påsk var bra. Själv tog jag det bara lugnt hemma i Svinninge medans Jimmy var iväg på show 11 timmar upp i Sverige.

Jag tänkt prata om cravings. Jag måste ärligt säga att jag har sett fram emot att få cravings på något speciellt. Då undrar ni säkert varför jag ser fram emot det?  Jag vet inte riktigt varför, jag bara gör det. Cravings är en del av upplevelsen av att vara gravid.  Kul att få känna sig sugen på en speciell sak.
Jag kan tråkigt nog säga att jag inte har några cravings alls. Inte mer än att jag är sugen på mat hela tiden, lite extra hungrig liksom. Inget surt, inget sött, inget speciellt alls. Tråkigt va?

Eftersom att jag själv inte får ha (än iaf) några roliga cravinghistorier så skulle jag bli så glad om ni ville dela med er med era. Vad blev ni sugna på och i vilken vecka började era cravings? 🙂 Sedan kan jag välja ut några historier som jag gör ett inlägg om. Vad tycker ni om det? 😀

Kram!

ellinorbjurstrom

 • Emelie

  Hej!
  Det är så kul att följa er graviditet. Jag och min sambo har bf i september. Jag är just nu i v16. Mitt första riktiga craving kom bara för ett par veckor sedan. Och det är…… pizzasallad! 😂 det är något med krispighten och syran som gör att det vara rinner i mungiporna på mig. Haha! Ja, vad konstigt det kan bli.
  All lycka till er och lillen! 😘

  april 3, 2018 at 4:57 e m Svara
 • Lotta

  Jag hade cravings på apelsiner! Suget efter apelsiner kom i slutet av graviditeten, efter vecka 30 kanske. Apelsiner är ju både söta, syrliga och läskande. Kunde lätt trycka i mig 10 apelsiner om dagen..

  april 3, 2018 at 6:51 e m Svara
 • Lisa

  Mina två stora cravings var Haribo fruktnappar och… Blöt hundmat! Du vet, sån där på burk som man köper på typ ICA 😫 Åt dock aldrig av hundmaten men var såå sugen hela graviditeten 😂

  april 8, 2018 at 10:35 f m Svara
 • Johanna

  Jag är i vecka 18+0. Ska på ultraljud imorn och dör av nyfikenhet om vad som
  bor där inne i magen! Min craving är Entrecôte! Åt världens godaste bit i början av graviditeten och den smaken förföljer nu mig.. Kan inte sluta tänka på det! Hoppas dock att det övergår till något annat, kan ju bli dyrt eftersom det är länge kvar till BF.:,) Förra graviditeten hade jag cravings på jordgubbar/jordgubbssmak. Mkt enklare 😉
  Så mysigt att läsa om ditt liv och din graviditet, tack för att du delar med dig Ellinor!

  april 8, 2018 at 12:21 e m Svara

Leave a Comment