to top

Utvalda artiklar om vårt avslöjande

Här har jag samlat de stora artiklarna om att jag och Jimmy ska bli föräldrar. Hur kul? Jag blir så glad att det är så många stora tidningar som har valt att skriva om det. Vi har fått så mycket stöd och kärlek får massvis med olika håll!

Då kanske ni undrar hur det känns att läsa om sig själv i tidningen?
Joo det känns såklart väldig konstigt, overkligt. Men väldigt kul. Jag har varit väldigt poppis bland både Expressen och Aftonbladet sen jag var med i Top model, de lyfter ofta ämnen som jag tar upp men även lyfter mina åsikter. Det uppskattar jag så mycket ! Jag har aldrig varit med om att någon av dem har skrivit något som varit elakt eller dåligt för mig.

 

Expressen – Läs artikeln HÄR

 

AFTONBLADDET- Läs artikeln HÄR

 

HÄNT – Läs artikeln HÄR

ellinorbjurstrom

  • Hanna

    Hej! Är med gravid fast i vecka 39. Har varit med i en graviditetsgrupp på Facebook som heter ”gravida med bf 2018” och det har varit jätte skönt att läsa om andras graviditeter, likheter och olikheter. Man har kunnat tipsa, hjälpa och stötta varandra då alla går igenom samma sak! Skulle bara tipsa dig om det hehe. Lycka till med din graviditet <3

    februari 22, 2018 at 11:41 f m Svara

Leave a Comment