VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Min födelsedag

I helgen var det dax för mig att fylla hela 24 år. Det kändes väldigt speciellt eftersom att det var min fösta födelsedag som mamma. Jag bokade bort på Fridays för 22 personer. Så kul. Alla mina nära vänner var där. Helt magiskt att ha alla samlade. Självklart var Aaron med också.

Däremot så är jag sjukt besviken på mig själv som inte tog en enda bild, inte ens en selfie… på hela kvällen. Så tråkigt eftersom att jag kände mig så snygg i min nya Ida sjöstedt klänning som Jimmy köpt till mig i present.


Annons

Kommentarer


  1. Nathalie 8 oktober, 2018 on 19:05 Svara

    GRATTIS!! 😍 Du får ta bilder på klänningen såhär i efterhand 😉 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna