VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Relationer…

Kan man kräva en relation av någon bara för att den borde vara så självklar? Ne jag tycker inte att någon relation i världen är självklar. Ingen relation finns där vid födseln inte ens mellan mamman och barnet (okej kanske lite mellan dom). En relation är något du förtjänar efter visat intresse och efter att det vuxit fram en tillit och tilltro. Du kan inte ta någon relation för givet bara för att det finns en titel på relationen.

Därför kommer jag aldrig sluta visa för Aaron att jag finns här, att våran relation är den relationen som betyder mest för mig i världen. Jag ska visa honom att han ALLTID ja ha tillit och tilltro till mig. Mitt intresse i att känna honom kommer aldrig försvinna. Jag tar inte vår relation för givet.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna