VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Aaron är 1 månad idag

Idag blir min lilla kille en månad (?!!) gammal. Vad har hänt med tiden? Hur kan en månad ha gått så fort.

Jag har så mycket blandade känslor kring att han blir äldre. Först så vill jag att han ska vara liten för alltid, jag vill inte att han ska bli stor och flytta hemifrån osv. Haha. Sen känner jag att jag längtar tills han blir äldre och vi kan hitta på massa skoj tillsammans. Att bara få höra honom prata och se honom lära sig gå. Wow det längtar jag till!

Grattis till dig Aaron 😍


Annons

Kommentarer


  1. Victoria Estelle 29 september, 2018 on 17:19 Svara

    Stort grattis till världens sötaste lilla Aaron! Kram! <3

  2. Ida 29 september, 2018 on 18:41 Svara

    Grattis!❤️ Vilken storlek har han nu i kläder?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna