VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Isabella Löwengrip och Cellaviva.

Igår bjöds det på lunch på Hillenberg. Inbjudan sköttes av Isabella Löwengrip och Cellaviva. Denna lunchen var väldigt intim och det var så härligt. Vi var kanske 15 personer inkl de som jobbar på Cellaviva.

Under lunchen/eventet så fick vi information om Cellaviva där man kan spara sina barns stamceller. Detta måste göras vid förlossningen så tyvärr är det inget jag kan göra för Aaron. Hade jag vetat detta så hade jag absolut kollat lite närmare och troligtvis sparat hans stamceller.

Stamcellerna får du nytta av om ditt barn skulle bli sjukt, tex leukemi. Jag ska inte gå in på hur det hjälper eftersom att jag inte har bra koll på ämnet alls. Men har någon av er koll på hur det fungerar så får ni gärna kommentera.


Annons

Kommentarer


  1. Victoria Estelle 27 september, 2018 on 14:35 Svara

    Åh! Jag är jättenyfiken på detta och skulle vilja veta mer inför vårt tredje barn. <3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna