VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fler dagar som denna

Precis som rubriken lyder så har det varit en mysdag. Jag, Jimmy och Aaron tog en lång promenad här i vårt område. Vi passade på att hälsa på min morfar, morbror, moster, mormor och pappa under promenaden. Japp, alla bor här ute i svinninge.

Vi avslutade dagen med sushi. Jag ”offrade” mig lite för Jimmys skull, eftersom att jag inte äter sushi. Jag äter inte fisk och skaldjur och pillar bort sjögräset som är runt. Ingen rutinerad sushiätare kan man säga.

Jag känner att både jag och Jimmy behöver fler såna här lugna dagar. Dagar där vi bara är. Vi har alltid så himla mycket att göra hela tiden. Kroppen och psyket behöver verkligen bara få vara ibland.

Kram!


Annons

Kommentarer


  1. Karro 24 september, 2018 on 20:55 Svara

    Undrar samma sak!! Hade typ en bristning på magen och några små åå höften under graviditeten, sen när dottern tittat ut så förvanladws hela magen och blev full av tigerränder 😱😱

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna