VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så sminkar jag mig

Ni är många som frågat vad jag använder för produkter när jag sminkar mig. Så här kommer det jag använder vardagligen. Ibland sätter jag på fransar också, då använder jag mig av Depends fransar 😊😍

Många är speciellt intresserade av vilken foundation jag använder. Svaret är True Match från Loreal. Jag använder 1.D/1.W . Jag tycker att den går in bra i huden men framförallt är färgerna bra. Jag som är väldigt blek har så svårt att hitta någon som är rätt färg, oftast är många lite för röda eller gula för mig. Ni hittar den HÄR

Till ögonbrynen använder jag mig av den här pennan från Depend. Jag trycker inte så hårt, utan väldigt lätt. För att tillägga så noppar jag aldrig ögonbrynen. Det här bara aldrig blivit så, det gör så ont. Haha. Ni hittar den HÄR.

Jag använder mig inte av brunpuder utan använder mig av detta stick från NYX. Den heter NYX wonder stick. Ena sidan är vit (den använder jag inte) och andra är brun. Så denna drar jag som ett streck på kinden och på sidan av näsan och sedan ”suddar ut” med en blender eller borste. Ni hittar den HÄR.

För att få allt lite med matt och inte så blankt så använder jag mig av detta mattifying puder från Loreal. Det är samma serie som den foundation jag har, True Match. Jag älskar det här pudret! Det ger verkligen bra effekt. Ni hittar det HÄR.

Sedan brukar jag inte använda mig av något mer. Det här med smink är egentligen inte min grej. Jag är inget pro om man säger så. Haha. På morgonen sminkar jag mig på max 10 min. Hoppas ni hittade lite inspiration och fick svar på eran fråga.

Kram!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna