VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Redskap som hjälper vid amning

Hej!

Det här med amning har det blivit mycket av på senaste, det är för att amning är en sån himla stor del av mitt liv nu. Det känns som att det enda jag gör är att amma.

Ni har tipsat mig så mycket om lite redskap som ska hjälpa. Dessa grejer använder jag och det hjälper mig otroligt mycket. Tack vare dessa kan jag amma.

Bröstpump elektrisk

Denna bröstpump från Medela har verkligen räddat mig. Jag fick så ont i vårtorna så jag valde att pumpa i två dagar. Efter det kunde jag amma igen. Det bästa är att du får med en special napp till flaskan. Denna finns nu på rea på Babyland HÄR . Jag skulle tipsa alla om denna, helt klart värt priset.

Purelan kräm för vårtan.

Denna salva använder jag flitigt. Jag smörjer in mina vårtor efter varje gång jag ammat. Det känns som att den bedövar lite samtidigt som vårtorna får kärlek. Den är till för att läka vårtor. Men Jag älskar den även om jag inte har några sår. Skulle inte klara mig utan den. Ni hittar den HÄR.

Amningsinlägg

Dessa räddar mina bhar och kläder från att vara täckta i bröstmjölk. Mina bröst läcker lite hela tiden, så har jag inget inlägg så blir det fläckar på mina kläder, ni vet nog vad jag menar. Jag har testat lite olika, men dessa sög åt sig mjölken bäst. Ni hittar dom på vilken matbutik som helst.

Amningsnapp

Jag har fått många tips om denna amningsnapp. Jag har inte testat den själv då jag bara inte har kommit iväg och köpt den. Men jag har hört att många är väldigt nöjda. Så det är er tips från er till er 😁 ni hittar den amningsnappen HÄR.


Annons

Kommentarer


  1. Johanna 22 september, 2018 on 15:39 Svara

    Tips om du får mycket ont i bröstvårtorna är Mam-kompresser! Såååååå skäna, svala och UNDERBARA 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna