VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Läkarbesök eller inte. Jag följde min magkänsla.

Godmorgon.

Klockan är ju 11 så det är väll inte riktigt god morgon. Men jag har världens bästa sambo så han tog lillen hela natten (förutom när jag ammade) och länge på morgonen. Vilket betyder att jag har fått sova ut.

Igår hade ju jag 39,2 grader feber. Inte kul. Men jag kände någonstans ändå att det var lugnt. Jag tog era råd och ringde både 1177 och förlossningen och rådfrågade. 1177 bad mig åka in direkt. Förlossningen sa att jag borde åka in om jag är orolig, men att det inte lät som livmoderinflamation då mitt avslag är borta och har inte ont i livmodern när jag trycker eller förändrad smärta.

Så jag tog beslutet att avvakta. Så nu är jag utvilad och med Alvedon så mår jag mycket bättre. Blir det värre eller inte försvinner så lovar jag er att jag ska åka in.

Tack snälla ni för alla tips och stöttning. Jag uppskattar er så sjukt mycket. Vet inte hur jag ska visa det. Jag försöker svara på alla direltmeddelanden på Instagram, men nu är det så många så det är omöjligt för mig att svara på alla tyvärr. Även om jag verkligen skulle vilja. Ett stort TACK igen. Ni är magiska. Och fy vad kul det är för mig att blogga när ni engagerar er och kommenterar 😍


Annons

Kommentarer


  1. Sofia 19 september, 2018 on 12:13 Svara

    Jag fick 40 graders feber med båda barnen efter någon vecka! Fick höra att jag hade mjölkstockning och borde duscha brösten varmt och massera så skulle det bli bättre. Men efter att jag legat sjuk i 1v med första och 5 dagar med andra barnet (nu pratar vi ca 40graders feber) så insåg de att jag nog hade en infektion i brösten och ev mjölkstas. Kroppen klarade av att rensa ut det själv men det var verkligen inte kul! Men mitt tips är (oavsett om de nu är samma som jag hade eller bara rn förkylning) att köra alvedon/ipren så att du orkar att vara mamma! Med första barnet ville jag inte äta tabletter så jag bara låg och grät! Det är så hemskt att känna sig otillräcklig i början! Med andra tog jag och då orkade jag med!
    Hoppas att det går över fort!

  2. Sara 19 september, 2018 on 14:42 Svara

    Du är så duktig på att engagera dina läsare, det uppskattas!
    Ta hand om varandra nu 💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna