VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hans namn är…

Så många som har frågat vad vår lille prins ska heta. Vi har faktiskt inte vetat förens nu. Det är inte alls lätt med namn. Det är en så viktig sak att välja, jag ska ju säga det namnet flera gånger om dagen tills jag dör. Då vill man ju ändå att det ska vara ett fint namn som känns rätt.

Vi har velat massvis fram och tillbaka. Vi har haft namn som Texas, Albin, Vincent och Milon men inget har känns rätt. Tills vi kom på det perfekta namnet – Aaron.

Vår älskade prins ska heta Aaron Dan Bjurström. Dan för att Jimmy heter det i mellannamn och för att Jimmys pappa heter det. Vi valde Bjurström som efternamn ist för Jimmys, Olsson. Något som vi båda har varit överens om från början. Vad tycker ni, ser han ut som en Aaron?


Annons

Kommentarer


 1. Louise 17 september, 2018 on 08:38 Svara

  Åh vilket fint namn! Det passar honom verkligen! Jag tycker att det är viktigt att välja ett namn som fungerar hela livet. Det finns många moderna namn som är gulliga på små barn men som jag tyvärr tror är jobbiga att ha som vuxen. Men Aaron är verkligen ett klassiskt och fint namn! Grattis till er fina pojke!

 2. Ingrid 17 september, 2018 on 08:41 Svara

  Hej! Aaron är ett jättefint namn på er lilla fina kille 💙

 3. Frida 17 september, 2018 on 09:02 Svara

  Ååå så fint namn!!
  Passar verkligen på er pojke, så söt han är!

 4. Pernilla 17 september, 2018 on 09:26 Svara

  Jätte fint namn! 😍 Passar honom verkligen <3

 5. Sofia 17 september, 2018 on 09:37 Svara

  Aaron passar eran fina lilla kille jätte bra! Jag och min man fick för några månader sedan en dotter, det tog 1 månad innan vi bestämde oss men tillslut blev det ju så bra som det bara kan bli.
  En liten Julia 💗

 6. Jennifef 17 september, 2018 on 10:12 Svara

  Det är klart han ska heta Aaron! Fina lilla kille, ett superfint namnval.

 7. Cecilia 17 september, 2018 on 10:40 Svara

  Aaron var ett bra val av er! Det är det enda namnet jag har tänkt på att döpa mitt barn om jag får en son i framtiden. Tjejnamn Louisa, fick även höra av en kollega att Nora är ju Aaron baklänges vilket jag ej tänkt på innan. Är bra ha lite namn välja på för både tjej/kille.

 8. Marie 17 september, 2018 on 11:36 Svara

  Det är klart att han är en liten Aaron.
  Jättefint namn.

 9. Nathalie 17 september, 2018 on 16:14 Svara

  Jättefint namn på en fin prins <3

 10. Wilma 17 september, 2018 on 19:39 Svara

  Ja, han ser verkligen ut som en liten Aaron😍😍Så himla gulligt namn❤️Grattis till er fina son underbara ni💕Wow vilken fantastisk fin förlossningsvideo, så himla häftigt att få se hur det verkligen går till❤️Det e inte så lätt som man tror😓Inte för att jag har gått igenom en förlossning, men hoppas att man får vara med om det någon gång i framtiden🙈Grattis ännu en gång!👶🏼👶🏼❤️

 11. bjorg knutsen 17 september, 2018 on 20:48 Svara

  Jan, Peter, Roland, Stor, Karl, Olof, Gunnar are very nice names also :) As a man of tradition I would give pleasure and respect to those, we must respect :) You are the parents, you have to choose 😉

 12. Isabelle 18 september, 2018 on 14:07 Svara

  Aaron blir ju perfekt till er lille prins ❤️ Grattis 🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna