VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Förlossningsvideo del 2 av 3

Här kommer den efterlängtade videon – förlossningsvideon del 2.

Denna video är öppen och naken, man kan säga att jag inte utelämnar något. Jag gör ljud som jag aldrig gjort förr. Jag fick krysta i över 1h. Första mötet med lillen. Jimmy visar moderkakan. Tiden efter på BB. Jaa ni får se allt.

Glöm inte att ställa frågor som jag svarar på i del 3 nästa vecka!


Annons

Kommentarer


 1. Maria 15 september, 2018 on 17:40 Svara

  Vad du kämpade. Starkt gjort. Ni är så gulliga mot varandra. Mycket bra video. Kramar till er. 😊😙

 2. Agnes 15 september, 2018 on 17:41 Svara

  Precis kollar klart både del 1 och del 2 och vill bara säga ett stort TACK till dig och er för att ni delar med er av detta! Du var sån jäkla kämpe, blev verkligen så imponerad! Jättefint samspel mellan dig och din kille ❤️ Från att ha haft förlossningsskräck så länge jag kan minnas, och tänkt att jag garanterat vill göra planerat kejsarsnitt så känner jag nu att jag vill föda naturligt! Vilken grym girlpower du utstrålar! Verkar vara en jättejättefin mamma! All lycka till er fina familj i framtiden och TACK igen! Kram

 3. bjorg knutsen 16 september, 2018 on 01:06 Svara

  The most beautiful Mother, Baby and Father :)

 4. Mv 16 september, 2018 on 11:37 Svara

  Hej ska födda snart och undrar om du tycker det vart att ta epidral ? Och isåfalla Vfr? Har du haft ont i rygen efter den eller känt nåt? Alla info du kan ge! :)

  • Mv 16 september, 2018 on 11:38 Svara

   Värt*

 5. Linnea 17 september, 2018 on 14:03 Svara

  Alltså herregud vilka fina förlossningsvideos! Blev verkligen rörd till tårar av att se hur du kämpade och att se vilken fin relation du och Jimmy har. Tack för att ni delar med er och är så äkta! All lycka till er, kram!

 6. Sofia 17 september, 2018 on 15:02 Svara

  Vad häftigt att filma sin förlossning och själv kunna se den sen! Jag födde min första för 5 månader sen och blir så känslosam av den här filmen. Speciellt av allt fint du säger i slutet, jag är så nära gråten!

 7. Jessica 18 september, 2018 on 12:20 Svara

  Grattis till er och grattis till oss som båda fick hjälp av världens bästa barnmorska!

 8. Nathalie 18 september, 2018 on 12:45 Svara

  Jag skrev mina frågor på DM på Instagram :-) Tack för du delar med dig!! Blev väldigt rörd av både del 1 och 2. Kram till er. /N

 9. Sara 18 september, 2018 on 14:57 Svara

  Alltså! Vad jag grinade när jag tittade på förlossningen! Sååå mycket minnen från min egen förlossning. Det är ju så för jävla jobbigt men sen helt fantastiskt när de små liven är ute 😍 heja dig!

 10. Jonna 18 september, 2018 on 14:59 Svara

  Är gravid i vecka 34 och grät så mycket av denna video! Snart är det där jag och min kille på förlossningen, så overkligt 😅 Så bra jobbat av dig och vilket fint stöd Jimmy är! Han verkar så himla gullig mot dig i alla videos. Blev också så rörd när du sa hur ni skulle ta hand om Aaron och skydda honom direkt efter han kom ut. Kan inte ens föreställa mig känslan när bebisen väl är ute. Ta hand om er och tack för en bra blogg ❤️

 11. Rebecka 18 september, 2018 on 23:10 Svara

  Oj vad fint att du delar med dig!
  Det är faktiskt väldigt spännande att följa resan ..både för att, som du själv säger, upplevelsen är väldigt olika för alla och för att det blir IRL ist för TV som ger osalige andra bilder, superkul att se!

  Och vilken partner du har vid din sida(!), hoppas ni kan behålla det stödet och kärleken genom föräldraskapet framöver. Er pojke har fått världens start på livet, Kärlek är rikedom!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna