VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Skönt att komma i sina kläder

Idag var första gången jag har på mig något annat än mjukisar på 2 veckor. Det känns så bra att ändå ha ”vanliga” kläder. Man känner sig genast mycket fräschare. Så fräsch att jag sminkade mig, också första gången på typ 2 veckor.Flera har frågat hur mycket jag har gått ner nu efter förlossningen. Jag förstår att det är en nyfikenhet, inte för att dömma någons vikt eller inte, utan mer för att det är en intressant fråga. Jag gillar inte att ta upp vikt för att det är onödigt tycker jag. Men vi kan säga så här. Jag vägde mig när värkarna satte igång och sen vägde jag mig 2 dagar efter förlossningen och det var prick 10kilo skillnad. Jag är långt ifrån min ”ursprungsvikt” nu, men det är inget jag lider av alls. Jag älskar min kropp och vad den har klarat av att skapa! 😍


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna