VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

För att rensa tankarna

Jag älskar att gå promenader för att rensa tankarna och tänka på det fina jag har i livet. Självklart blir det extra kul nu när jag kan gå promenaderna med min son. Jag kan gå och gå och bara kolla ner i vagnen. Det är något med barn i en barnvagn som sover. Det känns så tryggt och fridfullt på något sätt.

Skulle kunna kolla på lillen i flera timmar utan att tröttna. Haha det är typ det jag gör om dagarna 🤣. Ibland kan jag även bli riktigt svartsjuk när någon håller mitt barn. Även om personen bara hållt honom i någon minut. Så sjukt vad mycket skumma känslor man har som nybliven mamma.


Annons

Kommentarer


  1. Sara 8 september, 2018 on 08:16 Svara

    Känner igen mig! Alltid älskat promenader och barnvagnspromenader är en ny nivå av fridfullhet (så länge ungen inte skriker haha).
    Känslorna är verkligen all over the place i början, men jag hoppas innerligt att du inte blir svartsjuk, utan snarare att du blir avundsjuk 😉 inte samma sak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna