VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Husbygget är igång

Nu är husbygget officiellt igång. Woohoo! Vi är så otroligt glada och har kämpat för det här länge nu. Känns magiskt. Hela plattan är klar som ni vet och nu är även två väggar uppe, eller iaf stommen på väggarna.

Snart kan man se att det ska bli ett hus och även känna storleken. Jag inser nu att det kommer vara mycket att inreda, haha. Men fy vad glada vi är! Nu ser jag fram emot hösten ännu mer.

En stor eloge till min sambo som har kämpat så hårt och gjort markarbete och rör helt själv. Han är en stjärna och har gjort vår dröm möjlig. ❤


Annons

Kommentarer


 1. Cassie 6 september, 2018 on 23:45 Svara

  Definitivt en kille på M. Väljer ni inte Milon så dök dessa spontant upp i huvudet.
  – Manfred
  – Morris
  – Milton
  – Marley
  – Marlon

  Kan ser verkligen ut som en kille på M.
  Jag gillade Texas för, tänkte själv att min grabb skulle hetat det. Men så tänkte jag på två saker. Att bära namnet Texas som förnamn betyder att du behöver vara rätt tuff och busig som liten. Först kanske busig i föris tiden men i skoltiden sen tuff. Texas är ett namn med extremt pondus och kan nästan vara lite strickande. Vill man axla det namnet på ett barn? Men sen tänkte jag tänk, om ungen min i tonåren bli en taning, lång, FINNIG grabb med glasögon som bara vill spela dator. Haha! Nej, precis. Tänkte Bert från Bert och som att han skulle hetat Texas när han står där i sina kalsongerna framför spegeln med Älskade ängel låten. 😂 Hysterisk syn. Var därför Texas ramlade ner från första plats till botten plats.
  Albin är fint (är Texas med) men nej. Jag klickar inte med Albin här ikväll till eran sötnöt.
  Och väljer ni inte Milon på eran lista och kanske inget på M så röstar jag fram 5 oberoende kandidater nu för er att känna på. Ruben, Romeo, Dylan, Rufus och Alfons. XOXO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna