VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fy på henne.

(Läs gärna tidigare inlägg innan)

Alltså jag har hållt mig många gånger när denna bloggen har skrivit elaka saker om mig. Jag har kastat av mig allt och inte brytt mig. Men nu kan jag inte hålla mig.

Jag har förstått att allt hat som jag och min sambo fått nu de senaste tiden är pga att bloggbevakning har skrivit ett lågt och skamlöst inlägg om mig och min familj. Ett inlägg där hon drar egna slutsatser. Ett inlägg där kommentarerna är mobbning. Det spelar ingen roll vem i min familj som får hatet, jag tar åt mig och blir ledsen.

Jag vet att den bloggen överlever pga att hon bara sitter och kastar skit på kändisar och bloggare. Men jag förstår inte hur det inte kan finnas någon medkänsla, girl power eller skam i den kvinnans kropp?

Att hon kan sitta och skriva ett inlägg om att Jimmy borde få skit och i princip be hennes läsare att gå in på min blogg och rent ut sagt nätmobba min sambo via min blogg. Alltså kan ni förstå att detta är en vuxen kvinna vi pratar om.

Jag sitter hemma och gråter floder av ångest efter att ha läst inlägget. Jag skakar av ångest av att ha läst kommentarerna. Att jag utsatt Jimmy för det här. Jag och Jimmy har precis blivit föräldrar och jag har så sjukt mycket hormoner, allt är nytt för oss båda. Det vet hon. Hon borde backa en annan kvinna och inte be sina läsare att gå in och kasta hat?!?! Alltså jag förstår inte. Vad hände med girl power? Ne jag är så innerligt ledsen och besviken nu. Jag tror inte att ni förstår, jag har nog aldrig blivit så här ledsen innan. Hormoner plus detta hat, ne det blir för mycket för mig.

Fy fy fy säger jag bara. Hon har visat att hon har 0 respekt eller empati för en nybliven familj. Jag har stått ut mycket från henne men nu är det fan dax för mig att vara ärlig och öppen med hur det påverkar mig.

Jag mår skit och kan inte sluta gråta. Hon och alla hennes läsare förstörde precis min bebisbubbla och lycka. Tack! Ush vad allt känns skit nu. Hoppas du är glad nu Cam och går och lägger dig med ett leende på läpparna för du har precis tagit bort mitt!

För att tillägga. Jimmy ställde in för att jag för första gången tog ner min gard och sa att jag mådde dåligt och det gjorde han långt INNAN Cam skrev ut sitt inlägg. Så tro inte att han ställde in pga något annat än att hans familj går först i alla lägen!


Annons

Kommentarer


 1. Johanna 5 september, 2018 on 23:14 Svara

  Fina du. Kan aldrig låta bli att tänka atr sociala medier kan sabotera så mkt i ens liv.. o speciellt när ni blivit föräldrar. :( vill bara att ni ska backa från sociala medier om de ger dig ångest.

 2. Klara 5 september, 2018 on 23:18 Svara

  Måste bara säga att du verkar vara en helt fantastisk människa Ellinor och att jag alltid trott gått om dig. Du har fått den sötaste bebisen man kan tänka sig som du borde vara så stolt över!! Även om det är lätt att ta åt sig, det gör vi alla tyvärr, så säger hennes värderingar och påhopp mer om henne än dig. Kör hårt och lycka till, vi tror på dig, super mom!!❤️

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 23:21 Svara

   Tack Klara. Det värmer att höra och är väldigt behövligt just nu ❤❤❤ fortsätt sprida kärlek ❤❤

 3. Carro 5 september, 2018 on 23:21 Svara

  Bästa Ellinor med familj!
  Förstår verkligen inte varför människor har så mycket ont i sig så de känner att de behöver göra andra ledsna!? Gissar att personen i fråga inte själv mår bra samt har ett innehållslöst liv om hon är i behov att skriva om andra på det viset! Önskar så att ni slapp detta! Tycker ni är härliga hela familjen och önskar er allt gott! <3

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 23:22 Svara

   Ne det är de jag inte heller förstår. En vuxen kvinna också. Helt obegripligt för mig. Tack fina du ❤❤

 4. Charlotte 5 september, 2018 on 23:24 Svara

  Det konstigaste är att i hennes twistade värld så tycker nog hon att hon faktiskt backade dig med sitt inlägg!

 5. Sandra 5 september, 2018 on 23:27 Svara

  Ellinor. Stäng av sociala medier under några dagar! För din egen skull ❤️ Man är en känslomässig tornado direkt efter en födsel, och det här är det absolut sista som du ska läsa eller se.

  Tänk även såhär: Folk BRYR sig om dig. De flesta menade inget illa mot dig, utan många tolkade/förstod det som om att du lämnades ensam, vilket inte var din uppriktiga önskan. De ville alltså se till din önskan. Låter lite märkligt, men så förstår jag kommentarerna.

  Dessutom: Glöm inte att inom några dagar så är inlägget helt glömt bort från alla människornas minne. Imorgon postar Camilla ett nytt inlägg kl. 10.00 och sedan 5-9 andra inlägg.

  Försök strunta i det. Tänk på dig, din underbara familj, att läka och såklart din söta bebis ❤️ Livet är för kort för att må dåligt över sånt här. Sätt på en feel-good film, ta fram lite godis och vila dig i Jimmys famn! Världen och livet går vidare och imorgon är det här glömt.

  • Sandra 5 september, 2018 on 23:28 Svara

   Sorry, kl 06.00 kommer det ett nytt inlägg skulle det stå! :-)

 6. Hanna 5 september, 2018 on 23:28 Svara

  Hon skrev inget elakt om dig. Hon tyckte ju snarare synd om dig som blir lämnad efter förlossningen i flera dagar med bebis och förlossningsskador. Alla i kommentarsfältet skrev fina saker om dig och tyckte synd om dig. Det uttrycktes enbart avsky mot din man som hade tänkt lämna sin kvinna ensam med eran lilla bebis och allt vad det innebär.

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 23:52 Svara

   Och du tror inte att det sårar mig? Sjukt att du ens ser det så. Jag ser ingen backning över huvudtaget… bara har.

  • Helene 6 september, 2018 on 13:00 Svara

   ”enbart avsky mot din man” – vart någonstans är det okej? hur kul är det att få höra att sin andra hälft är ett svin? Kolla igenom din kommentar igen och se hur sjuk den är

 7. Tove 5 september, 2018 on 23:33 Svara

  Hmm… jag tror kanske att du överreagerar lite! Visst, inlägget lät lite konstigt med att han borde få skit men du uttryckte ångest för att han ska åka iväg och hon ställde sig väl ändå mer på din sida, men jämförde med Ida & Alex som fått skit fastän ingen av dem upplevt det som jobbigt att den andre lämnar huset 😊 det är ju ändå ett par han ska vara borta.. inte konstigt att det känns läskigt att vara själv med bebisen som ju är helt nykläckt! Men du kommer fixa det! Och man är självklart ingen dålig förälder för att man åker iväg på en resa ett par dagar.. eller för att man känner ångest.. tycker jag ❤ personligen tar jag alltid lite för hårt på saker när jag är trött eller överväldigad! Och du har ju varit med om otroligt mycket nu alldeles precis.. brukar inte kommentera såhär men såg ditt inlägg på insta 😊 har förresten precis visat din insta för min sambo! Vi väntar barn o januari och jag tycker du verkar så avslappnad och gullig! Har följt dig ganska länge nu 🙏 hoppas allt känns bättre snart.. stor kram!

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 23:55 Svara

   Jag tycker inte att jag överreagerar alls. Jag tycker att det är elakt av henne. Den som är elak mot min familj är elak mot mig. Det är inte så att jag blir glad att hon ber folk kasta skit på min familj?

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 23:57 Svara

   Förlåt råkade skicka innan jag skrev klart. Tack för pepporden. Han stannar hemma så jag ska inte vara ensam. Grattis till bebisen! 😍

 8. Linnéa 5 september, 2018 on 23:33 Svara

  Nej fy på det alltså, ni verkar ju ha det supermysigt med föräldralivet och skall inte behöva stå ut med detta skit, skamligt! Jag tycker att ni skall strunta i de där onödiga hatet och tänka på att det finns såna som mig som tycker att ni är helt underbara och jag älskar att du är så ärlig med vad du känner, både positivt och negativt, man måste ju få ventilera utan att det ska bli sådant här kaos. Jaja hoppas att ni får en bättre morgondag och sköter om er!! Styrkekramar!

 9. Sandra 5 september, 2018 on 23:34 Svara

  Jag är själv nybliven mamma och hade det tufft i början med alla känslor och hormoner smärta m.m vilket är normalt men man behöver och förtjänar all stöd å kärlek man kan få. kan inte tänka mig hur det känns att få hat och bli påhoppad från en främling. Fy för sånna människor! Hoppas ni inte tar åt er och kan återgå till att få läka å mysa som familj kram

 10. J 5 september, 2018 on 23:54 Svara

  Jag läste inlägget och blev bara så irriterad, alla hennes inlägg dryper av dolt kvinnohat och samtidigt vill hon framstå som så stöttande för andra kvinnor. Jag hoppas verkligen att du får komma in i bubblan igen och låt inte hennes inskräkta tankar klamra sig fast vid dig. Jag vet hur tufft det är att få barn och hur man kan må (bröt också svanskotan) och all styrka och stöttning till dig. Du klarar detta och det kommer att bli lättare för varje dag ❤️

 11. Marika lidholm 5 september, 2018 on 23:59 Svara

  Fina Ellinor! Fan så ledsen jag blir av att läsa detta! Massor utav kramar till dej <3

 12. Shafy 6 september, 2018 on 00:10 Svara

  Don’t be sad you sweet beautiful mom, when there’s a successful person so there is always a jealous person as well. They are jealous of your life your beauty your sweet baby and your kindness. Don’t care and keep on. This woman just shows how successful you are that they want to do everything to distroy it.

 13. Sofia 6 september, 2018 on 00:11 Svara

  Inte bara Cam utan.även hennes små spioner som är inne och matar henne med info i kommentarsfältet.
  Jag såg en person som var inne och tipsade om just ditt inlägg idag… Jag tänkte inte dra några förhastade slutsatser utan gick in på din blogg och kollade och då fanns redan ditt inlägg om att han stannar hemma uppe… Och tre timmar senare så postar Cam sitt inlägg.

  Så trött på att folk som sen sitter där inne och matar tråkigheter om Jimmy, utan att ens kolla upp vad som är sant, eller ens veta vilka ni är och vilken situation ni befinner er i! Källkritisk är verkligen inget folk har längre!

  Hoppas att ni kan skaka av er det här, så att ni kan njuta av er fina bebis inblandade igen!

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 00:16 Svara

   Det här i lägget/kommentaren gjorde mig lite gladare så tack för det ❤❤❤

 14. Annie 6 september, 2018 on 00:23 Svara

  God kväll Ellinor!
  Läser din blogg med jämna mellanrum, tack för att du delar med dig av din vardag! Och stort grattis till att du nyss gett liv åt en heeelt nybakad liten människa på denna jord!!

  Jag var tvungen att gå in på Bliggbevakning för att få kött på benen avseende dina senaste inlägg. Nu är jag kanske naiv, eller så har den bloggen gått mig helt förbi – men! Så som jag tolkar texten i inlägget värnar hon om ditt välmående. Jag ser däremot en hel del ruggiga kommentarer från anonyma människor som utan någon som helst eftertanke verkar inse att verkligheten är så mycket mer än de raderna som du väljer att publicera på din blogg.
  Jag kan inte alls sätta mig in i hur du mår nu, men förstår att det hela gett dig oerhört jobbiga känslor.
  Hoppas att du kan sova lite i natt. Imorgon kan du kanske mejla Bloggbevakning och försöka komma till en lösning (så hon inte skriver om dig eller din familj)? Just nu bör du ju trots allt återhämta dig och lära känna din bebis, väl?
  Om jag på något sätt kan skicka lite good vibes åt ditt håll så gör jag det nu!
  Kram, A

 15. Josefin 6 september, 2018 on 00:36 Svara

  <3

 16. Alexandra 6 september, 2018 on 03:05 Svara

  Även om du är en offentlig person och delar med dig om mycket så är det väl trots allt DITT liv, DIN familjs liv och inga andras.. förlåt inte varför man ska bry sig så jävla mycket om andras liv..

  Och förstår verkligen inte att det kan vara ett jobb, en hobby att klanka ner på andra. Idioti skulle jag kalla det.

  Ellinor: SKIT I DET, så gott det går vill säga.. låt inte ett fiasko förstöra för er. Vet även att man är väldigt mycket känsligare och mottagande för känslor som ammande, som nyförlöst osv, men med all rätt förstår jag att du blir väldigt ledsen. Men för allt i världen, försök att släppa det, ni är bra, ni är bäst! Du reste min syster när du visade upp din sjukdom, du fick henne att våga visa sig, att le trots alla läkarbesök och hets om hur hon kunde se ut, osv. Kan inte tacka dig nog. Lev på det, du har hjälp så många evigt tacksamma själar.

  Du är en fantastisk mamma, och din sambo en fantastisk pappa. Det är jag säker på!

 17. Frida 6 september, 2018 on 04:05 Svara

  ❤️❤️

 18. Anna 6 september, 2018 on 04:07 Svara

  Oj, så uppfattade jag inte alls det inlägget nu när jag gick in och kikade. Hon bryr ju sig mest bara om dig och att du inte ska bli lämnad ensam där hon sedan uppmanar läsarna att stötta dig? Sedan vad folk skriver i kommentarsfältet kan ju inte hon råda över?

  Huvudsaken är att du mår bra till slut, och när tiden har gått lite mer så tror jag att du kommer se tillbaka på denna händelsen på ett helt annat vis med mer perspektiv (hormonerna är precis som du skriver inte att leka med just nu). Du som första-gångs-mamma ska absolut inte behöva vara ensam med en bebis som är 1 vecka. Finns en anledning att pappan får 10 dagar ledigt när bebisen föds!

  Du har nog att ta hand om dig själv och ert barn. Lägg inte mer energi på detta nu och på att försvara Jimmy. Han klarar det säkert bra själv och huvudsaken är att ni vet hur bra ni är. <3

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 04:45 Svara

   Hon la upp sitt inlägg EFTER att jag lagt upp mitt inlägg om att Jimmy stannar hemma. Långt efter. Så jo hon kunde ha gjort annorlunda.

   Sen vill jag att du ska veta att jag inte försvarar Jimmy. Han har inte gjort något fel, i det här så är de jag om någon som har varit klantig i mina ord på första inlägget. Jimmy förtjänar inte hatet.

   Sen absolut så kan inte hon påverka sina läsares kommentarer, men att skriva att hon vill bussa på mammapoliserna på honom är att uppmuntra till just de hat som skett. Sen tex jag tillåter inte person påhopp eller mobbning i mina kommentarer, allt sånt tas bort, eftersom att jag inte vill ha sånt på min blogg – så kan hon också göra. Jag tycker att det är lågt och elakt av henne att ens ta upp det här på de sättet som hon gjort.

   Hon uppmuntrar ingen till att stötta mig genom att hata på min sambo? Jag förstår verkligen inte hur ni tänker där? Hur kan hon tro att det stöttar mig? Nej. Jag är sjukt besviken.

   • Stina 6 september, 2018 on 09:09 Svara

    Jag tycker Anna sa det ganska bra. Jag kommenterar vanligtvis inte bloggar utan läser mest och håller mina kommentarer för mig själv. Jag förstår att du blir upprörd när din familj får ta emot kritik/hat, det första jag tänkte på när jag läste hennes inlägg med citatet från din blogg, var dock att jag blev illa till mods. Jag som många andra ifrågasätter nog hur han först kom fram till att åka iväg, även om det är för att jobba, så kort tid efter förlossningen när du verkar ha det väldigt tufft. Jag vill inte säga att jag läste ditt inlägg ordagrant och nog förstår jag att du har någon annan som finns där och ställer upp om han skulle åka iväg någonstans men när du skriver att du inte kan gå och handla själv osv så kände jag att han vore ganska självisk om han skulle åka iväg i ett sånt tillfälle. Jag känner att bebis och du borde ha en högre prioritering, dock baserat på den situation ni befinner er i. Nu när han stannar hemma är jag glad för er skull. Nu får du läka och hitta dig själv i alla hormoner innan du blir ensam med bebis. Det tycker jag är klokt.
    Jag ska inte ursäkta hennes sätt att skriva men jag fick inte den känslan som kanske många andra fick, när jag läste inlägget. Personligen hade jag sparkat min sambo i kulorna och det med min icke hormonfyllda kropp, om han ens så mycket som suckat att han skulle lämna mig själv så tidigt med vårt första barn. Alla relationer är dock olika och ni hade säkert kommit överens om att han skulle åka bort.

    All kärlek till er och lilla hjärtat ni skapat.

    • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 09:50 Svara

     Japp. Precis som du säger så är det jag som har uttryckt mig klantigt. Så ge hatet till mig inte min sambo som inte har gjort något fel.

 19. Emma 6 september, 2018 on 05:42 Svara

  Vet du? Det va Jimmy som förstörde din bebisbubbla, ingen annan.

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 07:05 Svara

   Vet du Emma? Du har fel. Och du har ingen aning om vad Jimmy har gjort och inte.

 20. Veronica 6 september, 2018 on 07:06 Svara

  Vet du….. låt inte en så usel människa få förstöra nåt för er! Ni vet själva hur grymma ni är!!

  Massa kramar

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 07:06 Svara

   Tack Veronica ❤❤

 21. Sandra 6 september, 2018 on 07:24 Svara

  Fina du!
  För min del spelar det ingen roll om hon menade väl eller inte, att hon ens ”måste” skriva något överhuvudet för att få ett inlägg med rubriker som folk ska reagerar på är helt sjukt. Ett grattis inlägg hade väl räckt? Blir så ledsen av att höra att din lycka är förstörd.
  Uppenbarligen vet hon inte hur mycket känslor en nyförlöst mamma har och hur man kan reagera.. sånt ”skvaller” var det verkligen så viktigt att skriva om? Enligt mig hade hon gärna kunna låtit bli. Tyckte inte alls det var kul att läsa.
  Nej blir så irriterad!
  Hoppas hon kan låta er få njuta av er lilla bebisbubblan och lämna er ifred framöver!
  Stor kram ❤️

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 07:26 Svara

   Jag håller med, hon hade inte behövt skriva om det alls. Ja Jimmy har varit världens bästa och stöttande i det här, så nu känner jag mig stark igen ❤❤❤

 22. E 6 september, 2018 on 07:42 Svara

  Hon är inte klok någonstans den kvinnan. Jag hoppas så innerligt att hennes blogg läggs ner.. Hon förstör livet för så många utvalda offer och skapar ett forum där mobbning och näthat är helt ok. Hemskt att läsa både inlägg och kommentarer på den sidan..
  Stor kram till dig ❤

 23. Johanna 6 september, 2018 on 08:11 Svara

  Kan bara säga, av egen erfarenhet, min sambo var hemma 10 dagar innan han började jobba. JAG fick ångest att vara ensam första dagen hemma med sonen ensam. Det är helt normalt och läskigt, det släpper!

 24. Johanna 6 september, 2018 on 08:14 Svara

  men asså mår du bra helt ärlgit att spendera tid på sociala medier o försvara er såhär =( tänk på ert barn o försök bara skapa positiv energi. Detta är så fel med att vara offentlig. För din hälsas skull och för barnet

 25. Cecilia 6 september, 2018 on 08:19 Svara

  Men Hallå! Bloggbevakning går ju verkligen in och backar dig Ellinor. Hon skriver att hon tycker det är orätt att din sambo lämnar dig när du inte klarar dig själv. Det är väl girl Power om nåt?!

  Hon jämför med hur mycket hat en bloggerska fick när hon drog iväg en timme, men att när det kommer till en man så får han inte alls något hat utan du får peppande kommentarer om att du klarar dig själv.

  Nej, klart din sambo ska vara hemma. Det borde han ha sett från första början eftersom du inte klarar av basala saker.

  Du ska ha NOLL dåligt samvete och ångest. Du gör det bästa du kan :)

  Ha en fin dag :)

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 09:44 Svara

   Jag ser inte det som backning. Och om du läser mitt tidigare inlägg så mår jag dåligt över hatet som min sambo får ta. Hatar man på honom så hatar man på mig. Så nej jag ser det inte som att hon backar mig. Jag får ångest för att min sambo får ta skit för att jag uttalade mig.

   • Anja 7 september, 2018 on 11:03 Svara

    Exakt så!
    Det värsta med narcissister som camcam är att de formulerar sig så manipulativt och slingrigt att de får fram exakt det de vill som de vill, medan det samtidigt är svårt för många att identifiera det hon håller på med. Hon är en av de äckligaste människorna jag vet och det är en tidsfråga innan hon åker dit. Vet många som anmält henne.
    Kram

 26. Josefine 6 september, 2018 on 08:35 Svara

  Hej!
  Jag har valdigt lite koll pa vem denna manniska ar som tror sig ha ratten att kommentera pa andras liv, for jag bor i England. Men det gor mig ledsen att nagon ska behova fa en massa elaka kommentarer, speciellt nar man ar nybliven mamma och allt ar sa nytt och kanslorna gar upp och ner. Tyvarr ar det manga som har asikter om hur man ska gora allt, aven for oss ”normala” mammor. Jag minns speciellt nar jag kampade med att amma och alla skulle lagga sig I och hade asikter nar jag efter tva manader gav upp. Gjorde mig jatteledsen som ny mamma men har lart mig lite att stanga ut det nu. Dock var ju aldrig dessa manniskor medvetet elaka men jag kan tanka mig hur det kanns.

  Borjade folja dig pa instagram precis innan du fick din lilla sota kille. Och jag tycker det varit kul att se nagon visa upp tiden efter fodsel pa ett arligt och akta satt. Hoppas ni kan lyckas att fa komma tillbaka in i bebisbubblan for tiden gar sa fort, man blinkar och sa har de blivit 1 ar! 🙈❤❤

 27. Jennie 6 september, 2018 on 08:42 Svara

  Fina Ellinor & Jimmy, jag tycker att ni ska lägga ner sociala medier ett tag och bara njuta av första bebistiden! Den här tiden kommer ni aldrig att få tillbaka och ni behöver tiden att lära känna er lilla bebis! Det kommer inte bli lättare med tiden utan snare tvärtom, snart kommer bebisen bli större och kräva mer av er! Försök att njuta av tiden med er bebis och inte behöva lägga ner massa tid på strunt som ni vet ändå inte stämmer! Folk som tror på sånt och beter sig sådär mår inte bra, låt henne och dom inte dra ner et härliga människor! Försök att inte ta åt dig, ni är bäst & verkar vara så himla underbara ❤️

 28. Lina 6 september, 2018 on 08:47 Svara

  Är så imponerad över att du både klarar av första tiden och även detta… Jag hade nog inte själv klarat det när hormonerna hoppade kråka. Ta hand om er! <3

 29. Sofie 6 september, 2018 on 08:48 Svara

  Men helt ärligt var det ju en konstigt grej av honom att ens tänka på att åka iväg.
  Lika konstigt som det är att känna behovet av att spendera så mycket tid på en blogg, visst kan vara skönt att skriva av sig i början av sin mammatid men gör det i en dagbok och publicera om det måste göras senare?
  Stäng av att gå in här, ta en paus – ”bebisbubblan” är ju just det. Bara vara med sin familj, inte behöva bjuda hem folk osv. Den här tiden kommer aldrig igen och herregud va sorgligt att ha spenderat den nätet

 30. Jennie 6 september, 2018 on 08:57 Svara

  Förlåt men din sambo betedde sig som ett praktsvin, ingen annan. Tråkigt och ologiskt om du har fått hatkommentarer men att din sambo blivit tillsagd är knappast hat och definitivt inte motsatsen till girl power heller. Om man ska vara sån så är det snarare girl power att tjejer går in och försvarar en annan tjej när hennes sambo beter sig som skit.

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 09:49 Svara

   Du gör inte saken bättre. Men tack för din åsikt.

 31. Åsa 6 september, 2018 on 09:09 Svara

  Jag uppfattade det inte alls så, utan faktiskt väldigt omtänksamt skrivet. Tänk på hur du skriver istället i dina texter och lämna inte ut din man på det sättet.
  Även om du inte vill vara missunnsam så väljer man sina resor med omsorg i ett sådant läge, och du måste väl förstå att människor reagerar?

  • TiLDA 9 september, 2018 on 22:28 Svara

   Håller med dig Åsa.
   Det är ju som upplagt för kritik å Jimmys håll att skriva ett inlägg om hur mycket ångest hans resa orsakar :/

 32. Annie 6 september, 2018 on 09:11 Svara

  Hoppas ni kan njuta av den fina bebisbubblan och eran fantastiska lilla son igen ❤ Problemet ligger hos nättrollen och inte er!
  Kärlek ger kärlek❤

 33. Martina 6 september, 2018 on 09:43 Svara

  Försök att inte ta illa vid dig. Jag var en av de som läste på Bloggbevkaning, men jag tog det inte alls som nåt illa mot dig eller din sambo. Jo så klart tyckte jag att han borde stanna hemma men när jag läste inlägget hade Cam gjort tillägget att han skulle göra det, så jag hann inte bli upprörd. Jag har inte läst din blogg förut men klickade hit därifrån. Ni verkar vara en jättefin familj och jag får ändå tacka Cam för bloggtipset. :)

 34. Anonym 6 september, 2018 on 09:43 Svara

  Eftersom Cam inte jobbar 24/7 så tidsinställde hon förmodligen sitt inlägg innan du publicerade ditt om att Jimmy stannar hemma. Och hon gjorde inget annat än stöttade dig, något din sambo skulle ha gjort från första början. En tanke bara. Vem är egentligen orsaken till detta? Vem fick dig att skriva inlägget hon skriver om?

  • ellinorbjurstrom 6 september, 2018 on 09:55 Svara

   Det är jag och mina hormoner som skrev inlägget. Inget annat alls. Sluta få det hör till att min sambo gjort fel.

 35. Jojo 6 september, 2018 on 10:29 Svara

  Jag blir ledsen när jag läser att din bebisbubbla är spräckt. Men poängen var ju ändå att din sambo ens hade planerat att åka. Det borde ha varit en ren självklarhet redan den dagen ni fick plus på stickan att han inte lämnar er två de första par månaderna, och verkligen inte för en firmafest!? Skönt att han stannar hemma nu. Hoppas ni kan njuta tillsammans som en liten familj.

 36. Kim 6 september, 2018 on 10:35 Svara

  LÄS INTE!!!!! du är bättre än så!
  Skifta fokuset till din fanilj å ditt liv. ❤

 37. Marie 6 september, 2018 on 10:44 Svara

  Blir så ledsen när jag läser ditt inlägg. Jag har precis som du nyss klivit in i bebisbubblan och vist är det helt fantastiskt ( för det mesta) 😛. Jag vill bara påminna dig om att du och din sambo är dom enda som vet vad som funkar och är bäst för eran familj. Och att eran son har två föräldrar av bästa kvalite, som fattar dom bästa besluten. Två grymma föräldrar gör det också möjligt för den ena eller den andre att åka bort en helg om man så vill. Kärleken och ansvaret för sitt barn och sin sambo förändras såklart inte bara för att man åker iväg på en weekend. Gör som ni tycker, ni är experterna på eran familj. Ni, vi och alla andra småbarnsföräldrar är så jäkla grym. Kram

 38. Frida 6 september, 2018 on 11:43 Svara

  Alltså jag förstår inte problemet över huvud taget. Har själv 3 barn och jobbat med barn i alla år. Att din sambo planerade att åka bort är väll inget konstigt alls! I eran situation hade de kanske inte alls känts jobbigt att han åkte. De är mååååånga förhållanden där de inte är något märkligt med att ”bli lämnad” dom första dagarna. Men när du kände att du inte ville att han skulle åka (de hade jag inte heller velat ffa inte med hormonerna som är i börjar, käre nån, blivit lika golvad varje gång) så gjorde han ju inte de. Ni hade en dialog. Förstår VERKLIGEN inte vad folk hakar upp sig på!!! De löjligaste jag hört att folk fastnar vid. Hallå, han åkte ju inte!!!!! Hör ni inte hur löjliga ni låter. Släpp de för tusan, de är heeeeelt sjukt!! Kärlek till dig!
  Och du, dom ”värsta” hormonerna lägger sig ganska snabbt ändå. Att amma är inte allt men man har en förmåga att vara ganska drastisk i början och tänka att ”nu kommer de alltid vara så här”. Just smärtan och illamåendekänslorna har, för mig (!), alltid släppt efter ett litet tag. Sista gången var jag lugn i de och hade de som mantra, ”att de blir bättre, om inte idag så imorgon”.
  Ett amningstips till är att gå in på babybaby.se. Där finns alla tips i världen. Har hjälpt mig sååååå.
  Strunta nu i alla troll och lyssna på oss med hjärtat på rätt ställe istället. Vi tycker att ni är grymma!!!!
  Kram till dig och lycka till

 39. Mimmi 6 september, 2018 on 17:14 Svara

  Tänker inte gå in på hennes sida & läsa… vill inte ge henne trafik.

  Dom flesta som pratar/skriver om andra är missnöjda med sitt eget liv & måste då klanka ner på andra.
  Jag fick barn när jag gick i 9:an.
  Så jag har hört både det ena & det andra om mig & mitt barn…
  Många som aldrig ens träffat mig har haft åsikter.
  Lärt mig att tycka synd om dom som inte har något bättre att prata om än mig & mitt barn. Vår familj.
  Nu är min som 21.
  Så mitt råd.
  Försök ignorera skitsnack & ni vet bäst vad som funkar för er <3 <3

 40. Penny 6 september, 2018 on 22:26 Svara

  Du har när du var gravid skrivit om att du inte har något problem med att skriva om ditt barn då du tjänar pengar på det. För att det är pengar som ditt barn kommer att få i framtiden. När camcam skriver om dig får du automatiskt mer läsare. Vilket kommer ge dig mer pengar. Bestäm dig för hur du vill ha det. Skriv inte om känsliga saker och ha då färre läsare och tjäna mindre pengar. Eller skriv om känsliga saker få mer läsare, tjäna mer pengar men ta då också kritiken som kommer att följa med.

  • Freddis 8 september, 2018 on 22:52 Svara

   Du är också 1 mer läsare på ellinors blogg nu Penny, när du har gått in och skrivit denna okänsliga kommentaren. När du formulerade din kommentar och tänkte igenom vad du ville förmedla stod du inför ett val av detta. Det är alltså ditt val som läsare om du vill vara uppmuntrande, inspirerande, ödmjuk, kritisk, hånfull eller kränkande till exempel och det är alltså inte Ellinors ansvar vad du väljer att tänka, säga och göra. Det är bra att komma ihåg att det är vi själva som gör våra egna val och tar vårt eget ansvar för våra val och vårt liv.
   Däremot besitter människor olika typer och mängder energier och eftersom du valde att publicera en kommentar av negativt läggning så antar jag att du gjorde så gott du förmådde och kan bero på att du är av en lägre (negativ) energi och inte förmår bättre. Ett exempel av människor som är negativt laddade: ”Får du inte säga någonting negativt, så är du hellre tyst”. Då skulle jag tro att Ellinor är nöjd med att få in pengar till sitt nyfödda barn via bloggen från sina goda läsare och klarar sig nog bättre utan dig.

   Hälsningar
   Fredrika

 41. Emma 7 september, 2018 on 18:00 Svara

  Vissa människor har ett behov av att trycka ner andra människor.
  Varför folk gör så är bara sorgligt, och troligtvis har dom problem med sig själva eller omvärlden.
  Försök att inte bry dig!!
  Kram!

 42. Freddis 8 september, 2018 on 22:31 Svara

  Åh jag får så ont i hjärtat när du säger att du är ledsen och att någon har sårat dig.

  Hon är en djävulsk tjänare och har ett par negativa linser fastbrända på hennes ögonglober. Hon kan, vet och förstår inte bättre, och kan t ex jämföras med en mobbande 11 åring. Försök att inte låta något som denne dra ner din dag, vackra ängel.
  Såna som hon finner njutning i andras skada, så det värsta hon kan vara med om är att inte bli matad och bli lämnad med sig själv.
  Sorgligt med människor som glädjer sig åt gossip och skitsnack. Hon kommer kanske därav aldrig utvecklas personligt.

  Så kom ihåg att var glad för att du är du och inte hon! Puss

  /en överflödig ström av kärlek
  Din freddis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna