VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det här accepterar inte jag.

Jag vet att de flesta av er vill mig väl och har era starka åsikter. Åsikter hit och dit kan jag ta. Säg vad ni vill om mig och hur jag sköter saker, det är jag själv som valt att skriva ut det jag gör så då är jag beredd på åsikter.

Men att säga det ena och det andra om min sambo är så elakt och inget jag kommer att acceptera i min blogg. Han har inte gjort något fel. Ni som skriver elaka saker om honom och vill mig väl – ni ger mig bara ångest över att läsa saker om honom som absolut inte stämmer. Jag mår inte bättre för att ni säger att han är dum. Till er som bara älskar att lägga er i andras liv och kasta pekpinnar – er tänker jag inte ens kommentera eller lägga min energi på. Eller till er som hittade hit via en annan blogg, fy på er. Det är en riktigt KASS blogg som älskar att hänga ut andra. Något som jag har 0 respekt för. Häng på hennes blogg och sura på allt, här håller vi inte på med sånt.

Säg åsikter och vad ni vill, men inte hoppa på någon i min närhet och kalla dem det ena och de andra. Tänk om det var så att jag hade en svacka och inte skrev ut allt om resan? Jag lyfte bara det jag ville och det är ganska självklart eftersom att bloggar fungerar så. Då skulle ni nog ta tillbaka era elaka ord. Ne Jag är riktigt besviken på människor.

Med det sagt så gillar jag inte att prata illa om någon annan i min blogg, jag vill inte heller att ni gör det. Så pga era kommentarer som sårade mig och min familj så tog jag bort inlägget.

Jag älskar min familj och det finns ingen fråga om prioriteringarna är rätt eller inte. Det är ingen fråga om någon av oss är dåliga föräldrar eller något i den stilen.

Kärlek till er alla ❤


Annons

Kommentarer


 1. LInda 5 september, 2018 on 22:22 Svara

  Inte läst din blogg tidigare men oavsett vad man tycker så har vissa av kommentarerna gått alldeles för långt! Försök inte ta åt dig, och det kommer lägga sig.. Viktigt att du mår bra som möjligt med bebis och låt de inte komma in och spräcka bebisbubblan. Det ordnar sig!
  Stor kram <3

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 22:42 Svara

   Ja det är helt sjukt. Alltså nu om något så sitter jag hemma med den största ångesten någonsin och bara gråter och gråter. ❤

   • Frida 5 september, 2018 on 22:46 Svara

    Vet du, det finns rövhattar överallt. Du ska inte bry dig om dom personerna. Tänk va synd det är om dom egentligen, det enda dom har att göra är att sitta och vara elaka? Hemskt tragiskt tycker jag. Sug inte in den energin. Dom är inte värda det. Att som systerlig bloggare ens posta det inlägget som hon gjorde säger allt om henne. Allt!
    Det är egentligen garanterat ingen där som ens lägger en genuin värdering i det hör utan de ser bara sin chans till att få kasta skit på andra människor. Ignorera dom❤️ Tänk på allt och alla fina som du har, för de verkar vara en hel del till skillnad från de där missunnsamma personerna. Stor kram.

   • LInda 5 september, 2018 on 22:54 Svara

    Men gums! Gör inte det! Många är jättesnabba med att döma och folk tycker till om ALLT, ibland glömmer man nog att det är en människa bakom och det blir lättare att bara kasta ur sig sina snabba åsikter (har själv gjort det gällande annat). Gosa bebis och låt detta lägga sig, i morgon är det en ny dag och folk upprörs över annat :)

 2. Frida 5 september, 2018 on 22:24 Svara

  Helt rätt.
  Ibland är det så lätt att tolka fel ur en text med. Det råder väl inga tvivel om att det här är nytt för er båda och att ni gör vad som är rätt för er. Ta inte åt er av elakheter. Det är tack vare bloggbevakning som det här tog fart. Skamlöst gentemot nyblivna föräldrar. Jag kommenterade ju med i ren välmening men inser att det blev fel i slutändan ändå och ber om ursäkt för det. Ta hand om varandra och njut❤️

  • ellinorbjurstrom 5 september, 2018 on 22:41 Svara

   Tack för den fina kommentaren ❤ ja vi gör vårt bästa och det är en stor omställning för oss båda. Åååh har 0 respekt för den bloggen… riktigt skamlöst, jag finner inga ord. Din ursäkt är helt godkänd ❤❤❤ tack, vi njuter massa!

 3. LInda 5 september, 2018 on 22:56 Svara

  Han är sååå fin och det allra viktigaste för honom är du och hans pappa, det enda som spelar roll i slutändan iaf, stäng ute okända! <3

 4. Jessica Cohen 5 september, 2018 on 23:31 Svara

  Men jag smäller aaaav va söt han är!😭😍😍 såå fina bilder💙💙💙

 5. bjorg knutsen 6 september, 2018 on 00:19 Svara

  Be sure, many envy you, Ellinor :) Jimmy is great man! Take a good care for him. Kram for all of you :)

 6. Linda 6 september, 2018 on 00:48 Svara

  Du och din familj är värd all lycka i världen! Elaka kommentarer kommer från svartsjuka och avundsjuka, inget annat. Ta inte åt dig/er! Du är vacker och din son är helt underbart söt. All lycka till hela familjen ♡

 7. Malin 6 september, 2018 on 10:05 Svara

  Usch! Hoppas folk lägger av med såna dumheter!
  Tänkte bara säga att jag tycker han ser ut som en liten Hampus 😊❤
  Ha det bäst och Grattis igen till lillen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna