VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bebisbubblan är kommen

Nu är vi hemma med lillen och allt känns helt overkligt. Man hamnar verkligen i någon slags bebisbubbla som bara är helt fantastisk, jag får lite panik av tanken att den faktiskt kommer att gå över. Jag vill aldrig att det här ska vara över.Frankie och bebis fick träffa varandra och det gick så bra. Det enda va att Frankie ville alltid vara snäll och skicka på bebisens huvud, vilket jag inte ville. Men annars så är han så duktig och dom är så fina tillsammans!Vår familj är hel! Jag ska suksusivt dela med mig av ALLT. Jag behöver bara få lite space att njuta av bebisbubblan.Ni är helt fantastiska och tack från botten av våra hjärtan för alla Grattis och lycko önskningar.


Annons

Kommentarer


  1. Brgitta 2 september, 2018 on 13:25 Svara

    Du har glömt att skriva vad han vägde och hur lång han var?!

  2. Nathalie 2 september, 2018 on 15:43 Svara

    Så underbart och stort grattis <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna