VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Rensar tankarna

Idag har jag suttit hemma i soffan och bara fokuserat på att andas och rensa tankarna. Det är så otroligt mycket på gång för mig nu. Dessa små napphållare och bitring har jag gjort idag. Jag blir alltid så lugn och samlad när jag pysslar. Det är mitt sätt att koppla av.

Nu ska jag släppa denna förlossningen och bara låta det bli som det blir. Försöka att släppa kontrollen för det går inte att ha kontroll i en sån här situation.


Annons

Kommentarer


  1. Åh, det kommer gå såååå bra! För min egen del hjälpte det att tänka att kroppen ger mig ingen smärta jag inte kan hantera. Barnet kommer att komma ut, spelar ingen roll hur. Dom är otroligt duktiga på förlossningen men känns det fel så säg till eller be din partner säga till (kan va svårt när du möter värkarna). Du är grym!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna