VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag vann ett presentkort på Jotex!

Jag gjorde ett samarbete tillsammans med Jotex för inte så länge sen. Ett samarbete som jag la ner liiite extra själ i. Det var nämligen så att vi tävlade om ett presentkort på 3.000kr utöver samarbetet. Alla som gjorde samarbetet var med och tävlade. Idag fick jag mail om att jag vunnit tävlingen. Wooohooo!!!! Det behvde verkligen jag 😍

Det är alltid kul med lite nya höstnyheter i hemmet. Här är det som jag har beställt för min vinst.

Ps, nej detta är inget samarbete. Jag älskar bara deras sortiment och vill dela med mig. Ni kommer till hemsidan HÄR .

Sänggavel HÄR

Jag och Jimmy har länge velat ha en sänggavel, men har aldrig riktigt tagit tag i det. Så nu när jag vann så tycker jag att det är något som vi kommer uppskatta.

Duken HÄR

Tror ni att denna avlånga duk blir fin på vårt runda köksbord? Jag hoppas det för just nu så ”saknas” det något på bordet, så hoppas att den duk ska göra susen.

Förvaring HÄR

Förvaring kan man aldrig få nog av enligt mig. Sen har jag fått någon grej för dessa korgar och naturmaterial. Jag tycker att det är så fint! Man kan även använda dom som krukor och ställa blommor i.

Dekorationsdjur HÄR

Denna lilla groda är för söt för att avstå. Jag hoppas att den är hyffsat mjuk så att lille bebisen kan få den som gosedjur. Om inte får grodan med glädje sitta fint på hyllan.

Kruka HÄR

Detta är min favorit. Hur cool är inte den här krukan? Jag behöver inte säga mer än så, vi kommer att ta emot den med öppna armar i vårt hem!

Nu vill jag bara att paketet ska komma så att jag kan börja inreda med Dessa härligheter! 😍


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna