VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det gör livet underbart

Hej lördag!

För 9 månader sedan så hade jag och Jimmy troligtvis stått på någon krog och druckit vin och öl just nu. Vilket vi tyckte var kul. Eller snarare, vi hade inte så mycket annat att göra, eller motivationen till att göra något annat.

Idag ligger vi hemma på soffan och myser med en kopp Te efter att ha rensat containern sedan kl 07.40 och diskuterar hur vi vill inreda det nya huset.

Det är så magiskt att få uppleva dessa förändringar tillsammans med min partner in crime. Det är också magiskt att gå igenom såna här livsförändrade händelser. Livet utmanar och utvecklar oss konstant och det är just det som gör livet så underbart.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna