VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ska jag föda i helgen?

Hej fina läsare. Hoppas att ni mår bra.

Själv mår jag sådär. Jag vaknade tidigt imorse, var super pigg så jag gick upp och började fixa lite här hemma. Vid lunch så började jag bli lite skakis i kroppen, sen började jag fysa, svettas, frysa sen svettas. Synen blev påverkad och jag kände mig konstig. Nästan som när man är sjuk. Jag la mig och vilade och vaknade upp lite bättre men med en strålande huvudvärk.

På kvällen så kom illamåendet och jag började känna mig sjuk igen. Lite ont i kroppen, förkyld, växlar mellan att frysa och svettas, trött och den där skakande känslan i kroppen . Inte bara det utan jag känner mig sjukt hängig och gråter mycket (vilket jag alltid gör när jag är sjuk). Efter middagen gick jag raka vägen till toaletten och spydde. Från ingenstans. Trodde jag åt för mycket med nu har jag fått springa till toan fler gånger. Så fort jag stoppar i mig något så mår jag illa och spyr.

Är det symptom som är vanliga? Eller betyder det att förlossningen är nära? Kanske något man borde kolla upp? Är beräknad nästa helg.

Man vill ju hoppas och tro att det är tecken på att det är nära nu. Men jag tror att det är att hoppas lite för mycket. Jag vet inte varför men jag är så inställd på att gå över tiden, eftersom att det sägs att nästan alla förstföderskor gör det. Sen känner jag mig helt slut nu, min kropp är inte redo för en förlossning nu. Det tar på krafterna att spy och må dåligt.

Tillägg efter att ha pratat med förlossningen. Dom sa ” Vi ser att du haft en normal graviditet, så det är nog bara influensan”. Jag antar att det bara är att lita på och vila upp sig så mycket man kan ❤ har inte fått i mig så mycket mat då jag spyr ganska lätt när jag äter. Men försöker äta lätta saker o bara väldigt lite åt gången. ❤


Annons

Kommentarer


 1. Madelen 17 augusti, 2018 on 06:26 Svara

  Ring din bm, kan ju vara tecken på havandeskapsförgiftning :(

 2. Malin 17 augusti, 2018 on 10:06 Svara

  Jag hade ringt förlossningen och frågat. Kan va en vanlig förkylning men också tecken på havandeskapsförgiftning.

 3. Victoria 17 augusti, 2018 on 10:24 Svara

  Har väl bara hört att vissa får diarré dagarna innan förlossningen sätter igång, men vet inte hur mycket sanning det ligger i det. Jag hade ringt min bm om jag va du för att kolla så det inte har med graviditeten att göra.

 4. Nathalie 17 augusti, 2018 on 12:10 Svara

  Jag skulle nog också ha ringt in för säkerhetsskull. Hoppas du bättrar på dig <3

 5. Moa 17 augusti, 2018 on 14:18 Svara

  Jag hade ringt till förlossningen eller min bm!
  Jag var in igår med magsmärtor och hon sa att om jag får symtom som säger att jag är sjuk (kräkas, feber, frossa osv) så ska jag ringa förlossningen på en gång! Tycker dina symtom låter som det jag skulle passa mig för! Ring alltid en extra gång!

 6. Natalie 17 augusti, 2018 on 14:26 Svara

  Du borde ringa in för en kontroll för säkerhetsskull! Dessa symtom hade jag (födde i juni) hade strålande huvudvärk, skakig och hängig och det visade sig att jag hade akut havandeskapsförgiftning. Kram!!

 7. MaryCaroline 17 augusti, 2018 on 14:43 Svara

  Vet att rätt många år sjuka just nu och har liknande symptom. Men det kan ju ha nåt med graviditeten att göra så precis som de andra redan skrivit är det nog lika bra/det bästa att kontakta din barnmorska eller förlossningen så de kan kolla upp hur det står till 🙂

 8. Therese 17 augusti, 2018 on 17:44 Svara

  Hej fina du. <3
  Jag såg på insta att du ringt förlossningen men jag vill trycka på dig att ändå åka in och låta dem ta prov på dig så du inte är på väg att åka på havandeskapsförgiftning. Även om de säger att det låter som influensan så "kan" de ju va det andra också. Tycker de är konstigt de inte tar in dig och kollar och tar det säkra före det osäkra. Svårt att avgöra via telefonen.

  Lycka till ❤

  // (Instagram) theresestalarm

 9. Sophia 17 augusti, 2018 on 19:19 Svara

  Säger som andra, tryck på dom att få komma in och kolla på dig! Jag fick tjaaata på min bm i 3 veckor för liknande symptom och huvudvärk. Visade sig vara havandeskapsförgiftning. I 6 v fick jag gå med det tills dom tillslut satte igång mig i v38! Så tjata på dom med stort T!
  Hoppas bebis kommer snart 🙌🏻

 10. Madelene 17 augusti, 2018 on 20:38 Svara

  Hej!
  Min andra förlossning (i februari) startade med ”magsjuka”. Fick ont i övre delen av magen och kräktes flera ggr. Senare på kvällen fick jag regelbundna värkar. Tror det är vanligt att kroppen vill rensa systemet innan förlossningen. Lycka till när det är dags!

 11. Frida 17 augusti, 2018 on 20:49 Svara

  På dina symtom låter det som havandeskapsförgiftning. Det är inte magsjuketider nu så jag har svårt att tro på det. Var jobbig och kräv kontroll!
  Det här är inget som sjukvården kan avgöra på telefon.
  Dom skulle behöva ta blodtrycket och kolla efter proteiner i urinen för att kunna utesluta havandeskapsförgiftning.
  Hoppas det kommer gå bra!

 12. Mikaela 19 augusti, 2018 on 08:03 Svara

  Bland oss är de många som blivit sjuk. Frossa, ont i kroppen, feber och ingen ork. Nån har kräkts. Men dom flesta har nyss sätt sina barn på förskolan sen några veckor. Så där är de nog ”barnbaciller” . Även om de e många som e sjuk här, hade jag nog ringt in och begärt en undersökning. För att som många andra skriver, kolla så att du inte åkt på havandeskapsförgiftning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna