VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vecka 39 – Det strålar i mitt bäcken

Hej mina fina läsare.

Nu är det vecka 39 (??!!), helt sjukt. Det känns som om tiden har gått så fort men samtidigt så långsamt. Jag går bara runt och väntar på att tiden ska gå och bebisen ska bestämma sig att titta ut. Just nu känns det så långt ifrån, nästan hopplöst och då har jag inte ens gått över tiden än..

Hur mår jag? Jo men jag mår bra. Samma symtom som innan. Halsbränna, svårt att sova, svullna fötter, lite känslig, mensvärk. Nu de senaste dagarna så har jag även börjat få strålningar i mitt underlivsben (?), jag gissar på att det är bäckenbotten. Det är extremt mycket på natten men också om jag suttit ner och reser mig upp. Kan det ha att göra med att han har fixerat sig? Jag tycker att det är en ganska obehaglig känsla. Tröstar mig själv med att det förhoppningsvis är ett tecken på att förlossningen börjar närma sig. Men det vet man ju inte heller.


Annons

Kommentarer


  1. Nathalie 14 augusti, 2018 on 17:34 Svara

    Så spännande, men jobbigt med gravidsymtomen. Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna