VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag hatar min sjukdom

Hur är det egentligen att leva med psoriasis? Hur mår man egentligen när man hatar sin egen kropp? Hur hanterar man sin vardag? Det är precis det ni får svar på i den nya videon på min Youtube. Jag hoppas att ni tar er tiden att titta, för videon har ett viktigt budskap till alla. Jag vill även att ni visar respekt och kärlek till de personer som valt att berätta sin historia öppet och naket, för det krävs mod. ❤ ett stort tack till ungmedpsoriasis som finns där för alla oss unga som behöver stöd ❤


Annons

Kommentarer


  1. Isabella Jedler 14 augusti, 2018 on 08:43 Svara

    <3 <3 <3

  2. Lotta 15 augusti, 2018 on 07:44 Svara

    Grymt bra video! Vilka modiga tjejer och killar som ställde upp i filmen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna