VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vill jag döpa min son?

Igår var jag på dop. Mitt första faktiskt. Jag har ju varit på dop när jag var liten, men det är inget jag kommer ihåg. Den här gången var det Jimmys kompisar som döpte sin son till Lex, så fint!

Jag fick många frågor igår om jag ville döpa min son. Jag vet faktiskt inte om jag vill det. Jag tycker att dop är fina och jag gillar allt med fest och fix. Så det kommer säkert sluta med ett dop ändå. Vi får helt enkelt känna efter. Skulle vara kul att döpa honom i kyrkan nära oss och sen ha fika hos oss i vårt stora hus! Men huset är ju klart om 9 månader. Brukar man döpa barn så ”sent”?


Annons

Kommentarer


  1. Sara 12 augusti, 2018 on 20:46 Svara

    Min son döptes när han var åtta månader ☺️ Det finns ingen gräns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna