VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Koka nappar

Hej alla fina läsare!

Nu är det vecka 38 så att bebis kan välja att titta ut nästan när som. Det betyder också att allt fix måste bli klart.

Det har sagts så mycket olika när det kommer till att koka napparna eller inte. Jag har ingen aning om det är ett måste eller inte. Men jag kollade på bruksanvisningen på en av napparna och då stod det ”Koka 5 minuter innan första användning”. Det är inte så himla jobbigt att koka napparna så jag håller mig på den säkra sidan och gör det.

Nu ska jag bara sortera och tvätta alla kläder och lakan. Så det blir en liten hemmadag idag.

Kram, Ellinor


Kommentarer


  1. Sara 10 augusti, 2018 on 10:00 Svara

    Jag kokade också alla nappar innan min son föddes, idag är han elva månader och vi lyckas nog hinna med att koka dom en gång i månaden kanske.. Det blir oftast en snabb avspolning 😏
    Lycka till med er son, snart är han hos er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna