VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELGENS SKOJ

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Övrigt

I helgen kom våra kompisar förbi med en jetski, så vi tog vår vattenskoter och så gick vi ner till vattnet och lekte av oss. Jag fick mest sitta på bryggan med ett kallt fotbad för mina överdrivet svullna fötter. Medans de andra lekte runt riktigt rejält. Var jag avis? Svaret är ja, jag var väldigt avis på att dom kunde testa massa trix och så. Men men.

Jag ska vara ärlig och säga att jag satte mig på vattenskotern och åkte lite. Jag kunde verkligen inte hålla mig borta. Jag körde ju självklart väldigt försiktigt, nästan lite onödigt försiktigt, haha.

Nu längtar jag till nästa sommar när jag kan vara galen och testa lite trix och hoppa i vågorna.

h1 h2 h3 h4 h5


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna