VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag fick min vilja igenom!

Idag har varit en riktigt varm dag, i know, precis som alla andra dagar denna sommaren. Det betyder iaf att vi sänkte bubbelpoolen till 29 grader (så förbaskat skönt), Jimmy har envisats med att ha den på 40 grader. Men vem badar i 40 grader när det är så varmt ute? inte någon. Så jag fick min vilja igenom.

Vid 11 kom Jimmys storasyster och hennes två barn hit för att gemensamt gå ner till vår badstrand. Vi hade med oss allt möjligt mysigt som tex parasoll, snacks och vattenskotern.

Det är inte lätt att sitta på stranden i den här värmen som gravid, men med ett parasoll så var det löst. Vi var på stranden ända till kl 4. Så himla jobbigt att jag inte kan busa runt på vattenskotern som jag kunde förra sommaren, det är verkligen frustrerande eftersom att det är så kul att köra lite galet. Äsh jag får spara mig till nästa sommar. Ingen idé att haka upp sig på det.

Imorgon åker vi eventuellt till Eskilstuna lite spontant, men inget är bestämt än.

Love


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna