VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sex under graviditeten.

Många undrar om sex.

Jag vill egentligen inte sitta och prata om mitt och Jimmys sexliv, det gör mig inte 100% bekväm.

Vi får frågan så ofta om man har sex när man är gravid och hur det känns. Jag förstår verkligen att det är en nyfikenhet som många har. Sen måste vi ju påminnas om att svaret på den frågan är ju så sjukt olika beroende på vem man frågar.

Jag har en vän som aldrig hade sex under graviditeten för att det inte kändes bra. Medans själv tycker jag inte att det är så stor skillnad från innan.

Det är ju ett faktum att man är sjukt stel och osmidig som höggravid, man har ju en stor mage som pekar rakt ut. Man känner sig tröttare, halsbränna och ibland illamående. Då ska vi inte prata om de ryggsmärtor man kan få. Så jag skulle säga att pga dessa symptom så är man kanske inte lika sugen på samlag som man är annars. Men känseln när du har samlag är den samma, om inte lite bättre pga hormonet i kroppen. Vilket gör att du njuter lika mycket som du gör som inte gravid.

Jag kan säga så här, jag och Jimmy har fortfarande ett sexliv trotts att jag är höggravid men mycket är från dag till dag eller snarare vecka till vecka. Men som jag sa så är det sjukt olika hos alla par. Mycket beror på hur man mår i graviditeten.

Hoppas ni alla fick svar på er fråga.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna