VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjäna pengar på mitt barn?

Det finns många olika åsikter när det kommer till att tjäna pengar på sitt barn eller graviditet. Det är mitt jobb att tjäna pengar på mitt liv, inkl min graviditet. För oss faller det så naturligt och vi ser ingen anledning till att vi borde göra på något annat sätt.

Jag tror inte att vårt barn kommer att bli arg om han får en kontantinsats i 18års present. Jag tror inte att min son kommer att vara arg på mig för att vi fick chansen att bygga en pool åt honom.

Jag tror att ni förstår poängen.

De jobb som vi gör där han är med och tjänar pengar så lägger vi undan pengar till honom, vilket är en självklarhet.

Ibland kan vi vara lite bortskämda över att vi får väldigt mycket saker till vårt barn gratis. Det skickas nya gåvor hela tiden i hopp om att vi ska lägga upp och göra reklam. Det kan sticka i vissas ögon. Men vi får faktiskt inte glömma att vi har kämpat med våra sociala medier en väldigt lång tid. Självklart är vi extremt tacksamma för allt och ibland kan jag skämmas över att vi har det så bra när det kommer till den punkten. Men samtidigt så är jag glad att jag är där jag är.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna