to top

Rensa tankarna med att måla

Inatt fick jag någon slags känslodipp. Jag bara kände att jag var nere och blev rädd för min framtid. Ni vet tankar som kommer utan att dom egentligen har något här att göra. Jag kände mig rädd för att jag skulle bli mamma, om Jimmy är ”rätt” pappa, alltså det är klart att han är pappan men jag menar om det var rätt man att skaffa barn med. Det roliga är att det är självklart att han är rätt och jag är ju exalterad över att bli mamma. Så jag förstår inte riktigt vart tankarna kommer ifrån. Jag får skylla på alla hormoner oh att det bara är 6 veckor kvar.

Jag satte mig iaf och målade hela natten. Vad tycker ni? Borde jag kanske hänga upp dessa i sonens rum? På något sätt så älskar jag dom. Det är en enkel men underbar ”design”.

ellinorbjurstrom

Leave a Comment