to top

Gårdagens fotboll… folk är sjuka

Så pinsamt, men ändå kul.

Andrew min närmaste killkompis är ju från England så man måste förstå att han hejar på England i matchen. Eller jag förstår ju iaf det, frågan är om alla andra förstod det?

Vi va ett glatt gäng som hade bokat ett bort på Josefina för att kolla på matchen, vi va såklart inte ensamma om att ha gjort det. Det var sverigetröjor överallt och alla förutom Andrew var där för att heja fram Sverige. När vi kom dit så fick vi två rökbomber av personalen på Josefina, för att sätta igång när Sverige gjorde mål. Det var bara en liten detalj och det är att England gör mål.

Hela Josefinas stämning gick i botten och alla var så arga, förutom Andrew. Samtidigt som folk stod och svor och hade arga miner så var Andrew svinglad och stod upp och skrek. Han tände en av rökbomberna och ställde på backen. Bara det att de va så sjukt mycket rök så ingen kunde se något alls. Gissa om ALLA runt oss blev arga och började skrika på Andrew. Oj vad vi kände oss hatade vid vårt bord. Så många blickar och otrevliga människor, bara för att han var glad? Det var tom massvis som stod och buade och skrek elaka ord som tex ” fitta”.

Jag förstår att det är provocerande att han blev så glad, men vafan, han har ju all rätt i världen att bli så glad? Det var inget krav att man skulle heja på Sverige för att få komma in på Josefina och kolla fotbollen. Jag kunde inte göra annat än att skratta åt alla ”surisar” .

ellinorbjurstrom

  • Lovisa

    Ellinor!! Vart har du köpt ditt snygga hårband?<33

    juli 8, 2018 at 11:13 f m Svara

Leave a Comment