to top

Barnmorskan . Har han blivit mindre?

Nu har jag varit hos barnmorskan för rutinkoll. Jag har väldigt lågt järn och måste ta 4 tabletter om dagen. Vilket jag hoppas kanske kan hjälpa mot att jag är trött och har svårt att sova. Hon sa även att magen inte vuxit utan snarare krympt. Jag har faktiskt känt det. Men än så länge så är det ingen fara. Vi får se vid nästa besök om han blivit större igen. Fortsätter han att krympa så får man göra ett tillväxtultraljud.

Nu ska jag på AW sen ska jag och mina vänner ut till oss och åka vattenskoter och båt.

ellinorbjurstrom

 • Seema

  Men åhh snygging, du blir bara vackrare och vackrare 😍

  Hoppas lillen i magen växer på sig också 🙂

  juli 6, 2018 at 3:33 e m Svara
 • bjorg.knutsen

  The most beautiful girl and mother to be! Kram for you and Jimmy! 🙂

  juli 8, 2018 at 10:29 e m Svara

Leave a Comment