to top

Framme!

Imorse kl 08.50 gick mitt plan till Gran Canaria. Som ni vet så ska jag dit i 3 veckor på vårdresa för min psoriasis. Jag vill bara säga att jag är så himla glad för att jag har fått den här möjligheten. Nu är det 4 år sedan jag åkte på en vårdresa senast.

Jimmy var världens bästa kille och körde mig till Arlanda, fy vad jag kommer att sakna honom. Som tur är så kommer han ner och hälsar på mig om exakt 1 vecka, då stannar han en vecka och jag blir kvar själv 😛

På Arlanda mötte jag några av de andra i gänget. Vi var 6st som möttes upp och checkade in tillsammans. Vissa har varit på denna vårdresa tidigare, vissa var det första gången för. Det var faktiskt en tjej som jobbar på förlossning som är med, DET KÄNNS SÅ TRYGGT FÖR MIG! haha stackars henne, hon kommer att få så sjukt många frågor från mig. Hur stor är chansen liksom? Minsta lilla sak så kommer jag kunna fråga henne. Plus att OM jag nu skulle föda i Spanien eller på planet så är det väldigt härligt att veta att hon med koll kan vara med.

Flygresan gick iaf bra, jag sov en bit, redigerade video en bit och försökte att röra mig väldigt ofta för att inte få blodpropp. Fötterna svullnade upp en hel del, men det hade jag räknat med. Mina fötter svullnar alltid, vare sig jag är gravid eller inte. Lilla pojken i magen var väldigt aktiv under flygresan. Skönt för att då visste jag att han mådde bra där inne och var vid liv, men jobbigt för att jag blir så kissnödig när han rör sig plus att han har börjat sparka mot revbenen och det kan göra lite smått ont.

Nu kom vi fram till hotellet / rehabliteringscentret, det ser ut som det gjorde för 4 år sedan, så här känner jag mig hemma 😀 haha. Jag tänkte ta lite bilder på rummet och lite runtom så ska ni få se hur det ser ut. Nu ska jag möta upp hela gruppen och säga hej, vi är ca 17 st. Sedan blir det middag och gå igenom schemat med ledarna.

ellinorbjurstrom

Leave a Comment