to top

Pack-kaos

Okejokej. Jag trodde att man skulle lära sig vissa saker när man skulle bli mamma. Som tex, packa i tid och ha framförhållning med saker och ting. Nope, inget jag har lärt mig än tydligen.

Här sitter jag mitt i ett kaos kl 9 på kvällen och mitt plan går tidigt imorgonbitti.. känns det som om jag har koll på läget? Nej inte alls.

Jag är lite nervös över att flyga som höggravid, men det ska nog inte vara någon fara, jag får ha stödstrumpor och röra mig lite oftare. Jag är lite mer nervös på resan hem eftersom att jag då är i vecka 34. Men det får jag ta då.

För er som inte vet så ska jag flyga till Gran Canaria i 3 veckor. På vårdresa för min psoriasis. Så jag åker med ung med psoriasis, till en anläggning där vi alla ska läka både psykiskt och fysiskt ❤️ Jimmy kommer ner och hälsar på i 1 vecka över midsommar, så Hilma skönt. Jag inser nu att jag skulle nog inte klara av att vara utan honom i 3 veckor.

Äsh nu kan jag inte sitta här och blogga, måste packa klart först!

ellinorbjurstrom

Leave a Comment