to top

Event med BabyBjörn

Jag vet att det är väldigt dåliga bilder, föööörlåt. Min kamera dog och eftersom att vi gjorde yoga så var inte ljuset det bästa.

Det var iaf en väldigt härlig start på dagen. Vi gjorde yoga i ca 40min. Jag trodde att det skulle bli värre med min svullnad i ben och fötter, men sanningen är att det kändes sjukt bra efter.

Hela eventet var för att fira BabyBjörns nya bärsele mini. Så himla fint. Jag är faktiskt väldigt imponerad av tygerna som BabyBjörn har tagit fram själva. Det är som dubbla tyger med små trådar emellan (se bild), vilket gör att tyget blir väldigt behagligt och mjukt.

Vi fick med oss ett sele hem och deg finns ingen som är gladare än Jimmy över det. Han längtar tills han kan kratta på tomten och bära lilla sonen i sele. Alltså jag smälter av kärlek när jag hör det.

ellinorbjurstrom

Leave a Comment