to top

Ida Warg beauty event

Wooow säger jag bara! Vilket jobb Ida Warg har gjort tillsammans med sitt team. En helt egen beautyserie med spraytanprodukter. Inte bara det, utan allt är veganskt också! 😍 allt kommer att säljas på HM och Åhléns (?!) hur fett?

Förutom hennes produkter som verkar vara fantastiska (har inte provat än, så kan inte lova) så var det ett väldigt trevligt event. Maten var över mina förväntningar, jag brukar inte gilla tofu eller den typen av mat, men wow, det var gott!

Det var bra häng och väldigt många inspirerande profiler på plats.

Tack Ida för att jag fick komma!

ellinorbjurstrom

  • ISA

    Måste bara skriva att det var SÅ kul att träffa dig Ellinor! Vilket energiknippe du är :)) Och vad bra dina bilder blev jämfört med mina, haha. Märks vem som är rutinerad bloggare 😉 Lycka till med bebbe och hus och allt framöver. Kram Isa (som satt mittemot dig, haha)

    maj 18, 2018 at 4:03 e m Svara

Leave a Comment