to top

Är jag rädd för förlossningen?

I det här klippet pratar jag om allt mellan pojknamn och om jag är rädd för förlossningen. Jag pratar även om mina bristningar och min viktuppgång.

KRAM!

ellinorbjurstrom

 • Seema

  Va inte rädd för moderkakan, att den ska ut! Va jag också, när jag väl låg på förlossningen! Tog tom lustgas, men kändes ingenting när den skulle ut. 💜
  Jamie är ett jätte fint namn, Matteo också!
  Lowe och Liam är också fint, eller som min son heter i andra namn, Melwin 🙂
  Ni kommer komma fram till ett jätte fint namn, tror jag 🙂

  Och jo, det där med stygnen också! Minns knappt, men sprutan tror jag inte gjorde så ont. Och sen får man ju lustgas när dem lägger den, och under tiden dem syr också! Man är så fokuserad på det nya barnet, så man bryr sig inte jätte mycket om allt annat. Man är liksom i ett lyckorus. Det är ju nästan det största, att få sitt första barn! För mig är det så! När jag fått, och väntat mina barn. Det är absolut största som hänt mig, och är så tacksam för det 💜

  april 20, 2018 at 6:40 e m Svara

Leave a Comment