to top

Förvirrad och med i kändispodden

Idag kan jag inte veta om jag är glad, trött, nere eller bara på fett bra humör! hahah. Jag vet att det låter lite konstigt men jag känner så många olika känslor. Jag är och vill vara väldigt glad och taggad på att det är sol, men samtidigt vill mina ögon bara blunda. Min hjärna går från att vara väldigt aktiv och produktiv till att vara väldigt trött oh inte få fram något alls.

Det som oroar mig mest är att jag nu under lunchen ska springa iväg och spela in Kändispodden. Vad gör jag då om jag får en liten dipp och hjärnan stänger av? 😛
Jag får helt enkelt försöka hålla mig åt det pigga och glada hållet just när jag är där.

Ikväll ska min vän som är som en syster komma till mig. Nu har vi inte träffats på allt för lång tid. Vi ska bubbla i vår bubbelkopp och sedan ska vi grilla! 😀
Yeye, jag är så taggad.

ellinorbjurstrom

Leave a Comment