to top

Tack Babyland för presenterna

Ni som följer mig på Instagram vet att jag fick hem ett stort och fint paket från Babyland idag.

Jag var så taggad på att se vad det var i, men så fort jag klev ur bilen så började jag spy igen. Så det var bara att åka hem och vila lite. Men kunde inte hålla mig länge innan jag var tvungen att gå upp för att öppna paketet.

Vi fick en hel låda full med Babylands favoriter! Shit vad mycket bra det var med i lådan. Flera saker som jag velat köpa eller känt att vi behöver köpa. Dom har allt helt enkelt. Haha.

Jag lovar att ge er bilder på allt eller iaf bättre bilder. Kanske kan visa upp allt i nästa video på youtube? Jag mår iaf så illa nu så orkar inte göra någon större ansträngning för att ta bra bilder nu. Hoppas att ni förstår. Fick mer i paketet än vad jag visar här på bilderna.

Återigen TACK Babyland. Ni hittar deras hemsida HÄR

ellinorbjurstrom

Leave a Comment