to top

Första spyan

Nu kl tolv på natten fick jag min första gravidspya. Eller vad jag tror. Sjuk är jag inte. Brukar inte spy för att jag mår illa i vanliga fall. Nu är vi i vecka 17. Är det möjligt att få första spyan då? Jag har hört att man får det första veckorna men sen går det över. Äsh, antar att det är olika för alla. Hoppas bara att det var en engångsgrej och att det inte händer flera gånger. Det orkar jag inte med.

ellinorbjurstrom

 • Felicia

  Det är helt individuellt, vissa kräks hela graviditeten och andra inte alls. Jag kräktes från vecka 7-19 innan det lugnade sig. Se till att få i dig mycket vätska om du kräks mycket framöver, finns även medicin (som funkar olika bra för alla) som du kan få på recept.

  mars 13, 2018 at 5:33 f m Svara
 • Veronica

  Jag började må illa och kräkas i vecka 13 😂innan dess spydde jag aldrig medans en annan jag känner slutade spy när jag väl började så det är jätte olika 💓

  mars 13, 2018 at 11:48 f m Svara
 • M

  Jag gick in i vecka 17 i lördags och dagen före det spydde jag för andra gången denna graviditet :p

  mars 13, 2018 at 5:43 e m Svara

Leave a Comment