VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredaag :D

hkjhkhkjhj

Idag är det fredag, haha, ne men jag ska till e kompis och äta tacos och snacka lite skit. Jag har tappat intresse helt för att gå ut på krogen, jag tycker inte att det är kul längre. Det är ändå typ nu jag borde vara taggad på att gå ut med tanke på att jag är singel nu, men nej. Ässsh det är juu bara positivt att jag vill lägga min tid på annat än att vara ute på krogen liksom.

Kram!


Kommentarer


  1. pawel macieszonek 5 februari, 2016 on 13:45 Svara

    jo, man kan spendera tiden bättre faktiskt.
    Naturen+Nikon+jag = skapande av fina bilder.
    Har du testat det nån gång oxå eller ligger det inte alls i dina intresseområdena att fota Ellinor?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna