VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vissa saker går inte att påverka

wpid-receivedqqqq_m_mid_1409043151293_339be009701bc18072_0-1.jpegSaker just nu är bättre än någonsin men också på sin lägsta punkt på samma gång- inom olika områden.
Jag försöker bara vara positiv, jag försöker hålla ett leende på läpparna och fortsätta i min egen riktning, precis dit jag vill. Vissa saker går det inte att påverka här i livet, nu måste jag lära mig att släppa taget, att vara så pass stark att man kan göra det bästa utav situationen.

I vissa lägen så önskar jag att jag kunde göra så mycket mer, jag önskar att jag bara kunde bestämma hur allt skulle vara, men tyvärr så går inte det. Livet funkar inte så. För min egen skull så måste jag lämna allt så gott som det går och bara fokusera på mig själv och att jag ska må bra.

Jag ska faktiskt säga att jag klarar mig bra, jag väljer att sätta mina tankar på annat, jag väljer att alltid vara igång för det hjälper mig att inte falla tillbaka i tankar där jag tror att jag kan göra något åt situationen, för det kan jag inte. Sanningen är att situationen ligger inte i mitt huvud eller händer, det är inte jag som kan påverka något, det måste jag acceptera, det har jag accepterat.

Livet är inte alltid som man vill, det går inte alltid som man hoppats och i vissa lägen får man bara acceptera det. Göra det jag kan, men acceptera att det inte är upp till mig.

LOVE, Ellinor


Kommentarer


  1. Hanna 31 januari, 2016 on 20:23 Svara

    Jag tycker att du är fantastisk! Så klok och insiktsfull. Det kommer att gå så bra för dig. Du har solen, framgången och visdomen skriven i pannan.

    Fortsätt som du gör – du är stark!

    <3 Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna