VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Han kommer hem

image

Nu känns saker och ting mycket bättre. Jag har lagt ut en anons på blocket att jag söker lägenhet och jag har fått över 10 svar. Jag har för tillfället fått flytta in hos en kompis som har en super fin lägenhet på östermalm. Jag har tom ett eget rum med värsta garderoben.

Jag har också bestämt mig för att ta hem min älskade Frankie. Han är min bebis och så ska det förbli. Jag har många i min ogivning som kan hjälpa mig om jag behöver. Åååh jag ser fram emot att få visa den här fina lägenheten för honom. Han kommer älska den, för att det finns så många stora ytor att springa och busa på ?

Love


Annons

Kommentarer


 1. Eva 29 januari, 2016 on 00:13 Svara

  Det här blir jag glad över att läsa, klart du ska ta hem din älskling.

  Varma kramar, Eva

 2. ola 29 januari, 2016 on 00:16 Svara

  Vilken tjej tackar nej till en stor garderob?

 3. elsa 29 januari, 2016 on 07:45 Svara

  Men e inte frankie kevins hund också? Stackars vovve ?

  • Erica 29 januari, 2016 on 16:33 Svara

   Undrar oxå det?

 4. Linda 29 januari, 2016 on 08:12 Svara

  Låter super! Du är stark som tar tag i saker – och modig, bara så att du vet.:) Kram

 5. Erica 29 januari, 2016 on 09:06 Svara

  Jippi! Ta hem fina Frankie ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna