VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Choco Mania

IMG_6491 IMG_6495 IMG_6500 IMG_6512 IMG_6518

Im in looooove! Så himla goda våfflor på Coco Mania i Mall of scandinavia.

Jag och min vän amanda gick dit och fikade lite efter jobbet. När vi satt där så förklarade jag för Amanda ett flertal gånger att jag ser otroligt dåligt, att jag såg super suddigt bara någon meter bakom henne. Det här är en sak som kom helt plötsligt på lektinen för ca 2 veckor sedan. Jag har alltid trott att det är för att jag har varit lite trött och okoncentrerad på senare tid. Men vi gick till Synoptik och gjorde en undersökning och det visade sig att jag behöver linser eller glasögon. Aaah då föklarar det att jag har varit trött och okoncentrerad, det beror ju på mitt synfel och inte tvärtom.

LOVE


Annons

Kommentarer


  1. mumms

  2. Fia 28 januari, 2016 on 19:01 Svara

    Var bor du nu när du är hemma igen? Har du er lägenhet kvar i Stockholm? Kram

  3. Sr 28 januari, 2016 on 19:05 Svara

    Vart Jobbar du ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna