VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kroppen stänger av

image

Jag har nu suttit här i 30 minuter och försökt komma på vad jag ska skriva. Jag brukar i vanliga fall ha sjukt enkelt att skriva om mina känslor. Men nu är det stopp. Jag har mått så himla dåligt i två dagar nu så jag tror att min kropp stänger av allt för att försvara mig. Mitt huvud är verkligen tomt just nu. Försöker jag tänka en tanke så försvinner den efter tre sekunder.

Jag har helt ärligt bara känns sån här smärta en gång förut och det var när en tjejkompis gick bort. Jag trode aldrig att jag skulle behöva må så här dåligt igen, men helt plötsligt sitter jag här och har ont i bröstet och helt tom i huvudet.

Man jag måste säga att jag är glad att min kropp reagerar så att mina känslor stängs av lite, för det gör ju så att jag slipper känna dem. Dock är det inte bra i längden för att det kommer äta upp mig, precis som det gjorde sist jag stängde allt ute. Men för nu så är det skönt.


Annons

Kommentarer


 1. Erica 19 januari, 2016 on 05:35 Svara

  Är det slut mellan dig och Kevin? När ingen av er skriver vad det handlar om :(

 2. Hanna 19 januari, 2016 on 06:36 Svara

  Först: Erika, sluta lägga dig i sådant som du inte har med att göra! Hur kan du ens komma på tanken att ställa den frågan med en sur gubbe då båda uppenbarligen mår dåligt? Gam! Osympatiskt till tusen.

  Och Ellinor, kärlek till dig!!! Det går över och en sekund i taget blir allt lättare. Det är inte farligt att må dåligt, men det är heller inte dåligt att göra det man mår bättre av eller ta tag i det som behövs ta tag i.

  Skickar en stor kram och hoppas att dagen idag blir en bättre dag! Oavsett vad.

  Kraaaaaaaam!
  Hanna

  • Erica 19 januari, 2016 on 15:17 Svara

   Jesus haha.. det var en ledsen gubbe jag skickade inte en sur men ok. Jag diggar ellinore så försök inte vända det här mot något annat! En ”:(” är ändå inte en arg gubbe.

   • Hanna 20 januari, 2016 on 16:53 Svara

    Förlåt Erica! Dumt av mig att läsa in något i dina ord. Hoppas att du förlåter mig – jag ska tänka en gång till innan jag säger något framöver. <3 till dig!

 3. Jossan 19 januari, 2016 on 10:04 Svara

  ❤❤❤ tänker på dig massa

 4. Erica 19 januari, 2016 on 10:43 Svara

  ❤️❤️❤️

 5. Mia 19 januari, 2016 on 11:32 Svara

  Hur vore det att åka till Sverige ett tag, få lite distans till det som tynger dig i Barcelona?
  Om inte annat så för att bryta det som nu verkar vara ett dödläge i din vardag, då kropp och hjärna har tagit en paus.
  Miljöombyte, bli ompysslad av dina föräldrar, umgås med vänner, tanka nya krafter
  Kanske söka professionell hjälp i Sverige att samtala med

  • ellinorbjurstrom 19 januari, 2016 on 12:04 Svara

   Hej Mia!
   Suoer bra tips, saken är att jag åkte till sverige igår kväll utav den anledningen.

   Massa kramar ❤

 6. Josefine 19 januari, 2016 on 18:35 Svara

  Alla styrkekramar till dig min fina vän! <3
  Tänker på dig!

 7. Sarah 19 januari, 2016 on 21:50 Svara

  Jag tror jag vet vad det handlar om. Isafall, sa förtjänar du sa mkt bättre! Tiden läker alla sar. Barcelona har en tendens att ta fram det värsta i vissa människor.

 8. Matilda 20 januari, 2016 on 10:38 Svara

  Finaste vännen! Tänker på dig jättemycket <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna