VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ni bestämmer

image

image

image

Jag skulle vilja ha eran hjälp, ellersnarare jag skulle vilja involvera er lite mer i min blogg. Jag vill att ni ska kunna få ut något av att läsa den.

Därför vill jag att ni ska kommentera ett ämne som ni vill att jag ska skriva om som ”otrohet”, att jag då ska skriva ett inlägg om min syn på otrohet. Eller kanske ”hur tar man sig igenom att bli dumpad” så ska jag ge er ett svar på det enligt mina erfarenheter eller åsikter. Det får görna vara djupa ämnen, ni som läser min blogg vet att jag är väldigt öppen när det kommer till det. Jag tycker att det är skönt och kul att dela med mig av allt till er.

Hoooas ni förstod vad jag ville att ni skulle göra och att ni hjälper mig att komma på bra ämnen.

Massa kärlek till er


Annons

Kommentarer


 1. Mlovea 7 januari, 2016 on 17:03 Svara

  Hej! Jag älskar din blogg och hoppas att kan skriva om studiemotivation :)

 2. Victoria 7 januari, 2016 on 21:06 Svara

  Hey! Are you in Barcelona? I work as a model and model scout for NYmodels.com and my manager asked me to find one model for swimsuite in Spain. Please send me your information and couple of selfies to my email and I will get back to you. My email is: [email protected] Regards Victoria

 3. M 7 januari, 2016 on 22:05 Svara

  Jag skulle tycka om ifall du skrev om popularitet, våga vara sig själv och killar. Under den tiden man går i grundskolan, högstadiet. Hur man hittar sig själv och blir nöjd med sig själv. Om det är konstigt ifall man inte haft eller har en pojkvän om man t.ex går i 7:an. Även hur din tid i grundskolan var. Tack för din tid<3

 4. My 8 januari, 2016 on 00:53 Svara

  Jag skulle gärna vilja att du skrev om självförtroende och hur man kan försöka sluta bry sig om vad andra tycker om en, eftersom att jag är en tonåring som kämpar mycket med det just nu i livet

 5. Elin 8 januari, 2016 on 20:01 Svara

  Jag skulle tycka det var intressant att läsa om vad du tycker om vikt, all vikthets som är just nu, övervikt samt undervikt. Typ dina åsikter kring det!

 6. Emma 10 januari, 2016 on 00:23 Svara

  Jag skulle vilja att du skrev om hur man går igenom ett break up/ kommer över killen. Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna