VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

1,5 timme bara för mig och min kropp

pickmonkeyIMG_6233 picmonkeyIMG_6231

Idag började jag dagen med Yoga, Ashtanga yoga nere vid Barceloneta. Jag kan inte beskriva hur skön känsla det är att börja dagen med yoga. Vi kör i ca 1,5 timme varannan morgon. Det känns som om man börjar dagen med 1,5 timme helt för sig själv, att komma igång med kroppen och få ut så mycket som möjligt av dagen.

Nu ska jag kila iväg till skolan, nu är jullovet över och det är dax att lära sig lite Spanska. Jag är faktiskt super taggad på att den startar igen. För er som undrar så pluggar jag på Speak Easy i Barcelona, en super bra skola, jag är mer än nöjd iaf.

LOVE


Annons

Kommentarer


  1. Bella 5 januari, 2016 on 01:38 Svara

    Hej Ellinor! De va tur att du skrev vilken skola du går på. :) håller själv på och kikar runt språkrese skolor eller ja har planer att plugga spanska i Barcelona till våren. Har turen att jag har en bror som har bott där sen 10 år tillbaka.. Har dock bara varit där en gång men planer att åka ner till feb! Vore trevligt att ses om man kommer ner ^^ kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna